geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Az önce hacklendim charımda 4k altın bir o kadar da malzeme vardı. Şifremi kimse bilmiyordu sizce nasıl hacklenmiş olabilirim. Birde şu an çalışan programlar var bilgisayarımda bunlar arasında çalışan sakat bir program var mı? [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 accountu birinden satın almış olma ihtimalin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hayır abi kendi accountum.. bilgisayarıma biri mi girdi acaba? anlamıyorum o olaylardan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 gm le konustum bana bilgisayarında keylogger var mı tarattın mı dedi. nasıl taratacagımı bilmiyorum daha bilgisayarı alalı zaten 2 hafta olmadı. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kaspersky kur acilinden, ad aware kur. onlar halleder keyloggerları. itemleri geri alabilirsin umarım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hijackthis mi ne vardı, onla tarat frmtr'ye yaz onlar söyler zararlı bişi var mı. ben anlamıyorum, anlayan vardır belki buraya da yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 abi üstümdekileri silmemiş adam.. ama bütün paramıve bankamı almış anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 [spo] [/spo] bende bu var. yardımcı olur mu bu saptamaya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Wow Launcher kullanıyor musun? Trojan, keylogger varsa zaten sana alert veriyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 gecmis olsun. Kimsenin basına gelmez insallah gercekten kotu bir durum. İnternet cafeden felan oyuna girdinmi hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 WLLoginProxy.exe dosyasından kıllandım ben, muhtemelen odur gibime geliyor. Edik: msn ile alakalıymış pardon :/ [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 14:06 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hijackthis kur, loglari buraya yaz bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bende karşılastım uzerımdekı ıtemler harıc hersey ucmustu.neyse ıtemlerı aldım goldun uzerıne 1 bardak soguk su ıctım.gem ve consuablarda gıttı.oyuna girerken aklında olsun ben hep bu sekılde yapıyorum. blızzden sıfremı unuttum de maılıne sıfre gersın. oyuna gırereken mail kutuna gırıp her oyuna gırdıgınde sıfrenı copy paste yap.işini garantiye almıs olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 abi mantıklı da zaten benim de sadece üstüm ve bop itemler duruodu saolsun onları silmemiş arkadaş. é!'^!'+!!é!^'%'^<--- anasına kayıyorum burda. ama giden rakam baya büyük. 4k gold ve 3 k lık mat. bi arkadaşıma mongoose beleş bascam demiştim onu basamadan gitti ona bile üzüldüm yani. dünyanın otu enchant matı vardı. ozel koleksiyonunu yaptıgım şeyleri de almıs. sevgililer gününde düşen siyah robeu falan. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 18:07 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 parayı kime göndermiş falan onları track edebiliyorlar, geri de vermeleri lazım. hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ama mantıklısı o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 valla bende bir kere senın gıbı hacklendim ama ben tamamen hacklenmıstım hiçbişe bırakmamıslardı ne canta ne para hıcbıde dusunun hs bile atmıslardı tek pvp ıtemlerı kalmıstı oda satılamadıgı ıcın ben o zaman addonlardan supelenmıstım bırde patchlerı siteden dl edıyordum ordan da gırmıs olabılır logger neyse gm at hemen yardım edıyorlar gold alacagını sanmam ama ıtemlerı alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 itemler duruyor.. ama goldu da vermeleri lazım. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 goldu vermezler piyasaya karisti bahanesiyle, boe itemlar da gitmistir cok el degistirdigi icin bir sey yapmiyolar. gecmis olsun bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sagol cem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Goldlar enchantlar madenler clothlar soketler gidiyor abi çantalarla kıyafetleri veriyorlar. bana vermediler en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 inşallah yapan şerefsizi bulup banlarlar. bulamazlarsa da Allah belalarını versin. 7k golda razıyım. hatta 7k gold getir şerefsiz banlat kampanyasına en cok ilgi gösteren adam ben olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Geçmiş olsun geffen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 tüm paranı geri alabilirsin, sadece karekterini geri alınca ağlamayı ve sinirli tavrını kesme, devam ettir, şikayet et yapılanın rezillik olduğunu hırsızlara yaradığını anlat , bağır çağır geri alacaksın. Ağlamayana meme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 para oyun içi ekonomiye girdiği için geri alınamıyor... sıfırdan gold yaratamaz adamlar yani, ama itemları alabiliyorsun, aynısı benim de basıma geldi tum para + cantadaki consumable'lar gitmisti, ustumdeki itemları satmamıs neyseki, bankayı da ziyaret etmemis... toplamda her iki taraftan 7-8 mail'lik bir konusma gecti ama parayı alamadım dogal olarak... sıfırdan para yaratmayın, sadece kime yollandıysa tekrar bana gonderin dedim, buna yetkileri olmadıklarını soylediler... kimin yetkisi varsa artık... [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 15:20 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 o keyloggerlar nasıl giriyor ki bilgisayarlara? internet kafeden falan mı giriş yapıyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar