fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bilgisayar belli bir sure acik biraktiktan sonra, svchost.exe hata veriyor. hatta suna benzer bir mesaj, The exception unknown software exception (0xc0000409) occured in the application at.... kalanini hatirlamiyorum simdi bu olay oldutkan sonra ses gidiyor (bu olaydan sonra volume control a dahi girsem 'pasam senin ses kartin yok, otur oturdugun yerde' diyor) ama o anda acik olan winamp varligini surdurebiliyor.. 2 ethernet kartindan biri internete, biri networke bagli.. ve network e bagli olan da islevini yitiriyor.. restart atinca duzeliyor nette baya arastirdim bulamadim, cozum bilen var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 start > run > services.msc ile servislere gidip windows audio'nun status'una bak. kapalıysa başlatarak, sesine geri kavuşabilirsin. bazı windows tweak programları, servislerin çalışmasında problem yaratabiliyor. eğer öyle bir program kullanıyorsan silmeni tavsiye ederim. bunun dışında ses kartının sürücüsünü update etmen problemi çözebilir. windows update de problemini çözebilecek bir yaklaşım olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 audio yu oradan başlatsam dahi, network baglantım uçmuş oluyor. "windows update i kapat" diyordu birçok site, ben de onu tercih ettim :) açıp deniyim bi.. hiç bir windows tweak programım yok, onboard ses kartımın driver ı güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bende de vardı o sorun. internetten araştır. portlarla ilgiliydi galiba. regedit den bişeyler sikliyodun 2 de yama vardı falan. çözmüştüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: "windows update i kapat" diyordu birçok site, ben de onu tercih ettim "windows update'i kapat, manual update yap" diyor o siteler ;) bu konuyla ilgili kb article olması lazım. oradan da ilgili patch'e link vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hatadan sonra çalıştır'a said: svchost.exe -k netsvcs svchost.exe -k NetworkService yazarsan düzelmesi lazım. sorunun çözümünü bulamazsan, bu servisleri otomatiğe bağlamak için de services.msc > ilgili servise sağ tık > özellikler > kurtarma > her hatada servisi yeniden başlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 deniyim bi daha oldugunda, tesekkurler WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe yi cekip kurmustum, manual update amacli yukari da copy paste yapmistim hayal dunyamda ama yapmamisim demek ki :) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 soyledigin sorun w32 generic host progress hatasına benziyor. WindowsXP-KB838079-SupportTools-ENU.exe guncellemesini yaparsan duzelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar