Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Sen oynadığın oyunun WoW olduğundan Blizzard'ın serverlarında oynadığından ve oynadığın class'ın rogue olduğundan emin misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 1v1 dışında rogue tavşan gibi gozuktuğu anda indirilen bi class, gerek yoktu bu kadar yazıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 :) Sen kaç tana tavşan gibi rogue gordun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 peki ben tavsanım havuc yokmu havuc rogue arkadas ıcın yazdıydım onları da laf atan cok oluyo hemen, ama malum benım yazılar hep uzun olur neyse okumussunuz ,gozlerınıze sabrınıza tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Casterlara Merhamet Vereceğim en büyük tavsiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Aggroda tankı geçmeye çalış, nu sayede maksimum dpsye ulaşacaksın. Daha sonra aggrosunu aldığın mobların aggrosunu tekrar tanka vermeye çalış, böylece aşırı dps yapıp aggro aldığında kaçmayı öğreneceksin. Bir de mümkünse lag olduğu zaman 10 manlere girip dps yapmaya çalıuş. Eğer orada sağ kalıp yeterince dps yapabilirsen, normal şartlarda 2 kat dps yapabilirsin :D . Guild konusunda tek söyleyebileceğim şey sansınla orantılı olduğudur iyi guild bulma şansının. Ben bir dünya guild gezdim dolaştım rogue başıma. Daha yeni buldum gerçekten guild olmayı başarmış bir guildi. Guildde aktif 7 rogue falanız hepimiz de mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar