Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue 5000g nasıl kasar?


Rock

Öne çıkan mesajlar

orası en super yer işte

cloth signet tome düşüyo öncelikle bol bol düşüyo hemde signet deli gibi tomeda sık düşüyo, bununla beraber cloth zaten para demek, e yetmiyo direk oyunun en verimlli nakit üdşüren yerı orası benım gördüğüm, az buz değil hanı 50 silverlar havada ucuşuyo, bunuda gectim arada bi gri ve yeşil düşürüyollar e onlarda baya para ediyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ciplak mechanar run a sende katil :) kisa surede kasarsin 5k gold u rogue la...

Bunu yapmak için eldiven gerekmese de mechanarı resetlemek gerekiyor bunu da sanırım belirli bir zaman dilimi içinde 5 kereden fazla yapamıyorsun. Ama iyi taktik denedim eldiven olmamasına rahme tuttu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaz tatili dolayısıyla raidlere ara vererek tamamen zamanımı karakterime ayırdım.

Shaman' ım trasmute master olduğu için her gün primal might için malzeme topladım. 630g paradan 1.5 hafta içinde 5000g eriştim. 1.5 haftada netherwing questlerini tamamlayarak 1800g net kastım(tamir paraları carta curta harcamaları çıkartarak). Artık hem epic fly mounta hemde drake' ime biniyorum.

Epic fly train için harcadığım zaman dilimi içinde günde 2 primal might yapmak için 2'şer tane primal fire-water-mana-air topladım(Allahtan earthden 100 tane vardı). Yaptığım her mightı 115g sattım(bu zaman dilimi içinde 7 tane bedava might ürettim). Kalan zamanda shadowmoon village' ın etrafındaki mobları keserek hem aldora exalted oldum hemde 15'e yakın world drop buldum. Bunlardan 1'si epicdi -tailorlar için resilance cape üretme- 600g satmıştım. 1 taneside jwler için +18heal bunuda 350g satmıştım. Auto loot açık olduğu için bütün ıvır zıvır lootları toplayıp sattım en azından tamir paralarım bu ıvır zıvırlardan fazlasıyla karşılanıyordu. Ek olarak hergün 100g getirecek heal-mana-flask satıyordum.

Böyle böyle derken benim için erişilemez olan şeylere kolayca sahip oldum.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:07 tarihinde, Yeager tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben mageimle nasıl para kastığımı anlatayım madem..
enchanter ve tailorım gece gündüz heroicler yaptık primal netherların cogunu kazandım ayrıca envai çeşit tailore ve enchant recipei düştü nether basına 250den satıyordum pahalı olsa da güven için alınıyordu. charımın şu an herşeyi var 4k ya yakın da parası. ayrıca enchanterla da shattrahta durunca enchant basına 15g falan alabiliyorsun mongoosea 50g veren de cıkıyor.
sana da lw den primal nether + lw recipelerini önerirdim ama heroicler nerflendikten sonra cocuk oyuncagı oldugu icin 50g ye düştü craft bedeli.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:19 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wrathwalker ve Mo'arg bunları keserek çok rahat fel armament ve sargeras toplarsın. Hem kesilmeleri çok kolay -arkadaşlar arasında çıtır çerez derdik bunlara- hem de çok güzel world droplar oluyor. Alan içindeki bütün bunları en az 4-5kere keserek tavaf et günlük bence yeter. Düşen clothları'ın 20 tanesini ben 3.5g' a AH' a koyuyordum. günde 120-160 tane falan topluyordum ertesi güne hepsi satılmış oluyordu. Tüm bu anlattıklarımın yanında benim eksik netherstrom ve shadowmoon görevlerimde vardı arada sıkılınca bu görevleride tamamlıyordum. hatta 5k goldun sonuna doğru gelince görevsizlikten grup görevlerini çoğunu tek başıma yapıyordum -i love my elemantals- Kaç tane elite' in altına tek atladığımı bilirim :).

Para kasma işinde kolaylıklar dilerim.

ek: yerini daha iyi göstermek amacıyla SS


[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:26 tarihinde, Yeager tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:27 tarihinde, Yeager tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ciplak mechanar run a sende katil :) kisa surede kasarsin 5k gold u rogue la...

Yoo en başında da okadar garip gelmemişti :D Ama cidden garip bir olay. Bliz bunu hala nasıl nerflemedi hayret ediyorum. Bir saat arayla 5 kere reset atabiliyorsun ve genelde en az 2 tane rare item, 5 tane kesin uncomen item ve 32g civarında para düşüyor. Ayrıca duruma göre potionlar ve çeşitli scrollerde cabası. Nerflenene kadar sömürmek lazım.

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 00:39 tarihinde, Rock tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...