Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arqas UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arqas shardinin yeni clienti ne zaman download etmeye hazir duruma gelcek ....evlerin 19ekimke kadar kalkmasi gerekiyor ve
ben giremiyorum bil. deismesi nedeniyle eski connectorude kullanamiyorum bu konuda bir bilgisi olan arkadas veya bir Staff gorevlisi bunu cevaplarsa sevinirim ..!!
Mesaj tarihi:
Ben arqasta sırf town keepteki evler bana nebuladaki ilk pk olduğum günlerin coşkusunu tatdırdığı için oynuyodum...Onlarda kalkınca sıradan bi serverdan farkı kalmıcak hiç girme daha iyi........[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 15 October 2003 21:45 tarihinde demiş ki:
Ben arqasta sırf town keepteki evler bana nebuladaki ilk pk olduğum günlerin coşkusunu tatdırdığı için oynuyodum...Onlarda kalkınca sıradan bi serverdan farkı kalmıcak hiç girme daha iyi........[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

haklısın.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR.
Lord Dalzhim
Mesaj tarihi:
said:
enkilman, 16 October 2003 15:49 tarihinde demiş ki:
arqas acıldıgı gün patlayacak :) bukadar çok açığı hayatta görmemiştim.

Sen hayatında benide görmemişsin.
Arqas uop shardımız aktif durumda . yapılan herşey oyuncular içindir aksini kimse iddia edemez.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
TR-Game Owner
Mesaj tarihi:
Larethian biliyorum aktif durumdada shardimiz ben bilgisayar deistirdigim icin conn eski bilgisayarda kaldi ondan giremiyorum ve evler kaldirilmali denilince sorayım dedim ev bosa gitmesin:) yeni connu ne zamana download edebiliriz en azindan tahmini bi sure solerseniz sevinirim..
  • Yeni Oluştur...