fedaykin Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Bu arada birimin resmi adı "Office of Strategic Influence" ve gelen yoğun tepkiler sonucu resmi olarak kapandı ama hala çalışmaya devam ettiği bilinmekte. Gayrı resmi yani halk arasındaki adı ise Office of Strategic Lying[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Bu arada Dis bilmem dikkatini çektimi ama haber ...Canlı kalkanların hastane, müze ve okullarda görev yapma istekleri Iraklı yetkililerle aralarında sorunlara yol açtı. Türk ve İspanyol gruplar, 'Biz buraya halkın yanında olmak için geldik. Hastanede çadır kurup eylem yapmak istiyoruz' diye diretince, canlı kalkanlardan sorumlu Bakan Dr. Haşimi, 'Çalışanlara ayak bağı olursunuz. Sizin hastanede görev almanıza ihtiyaç yok' dedi ve ipler koptu... Şeklinde ama başlık haberden tamamen alaksız hiç bir açıklamaya dayanmayan sadece yorum yazısı. Bu arada size medyanın olayları çarpıtması ile ilgili güzel bir örnek vereyim. Bilmem hatırlarmısınız, bir ara biz Boğaz Köprüsü üzerinde bir pankart açıp nükleer enerjiyi protesto etmiştik. O eylemde bende yeraldım (yer ekibinde) ve baştan sona planların içindeydim. Eylemin ertesi günü Sabah gazetesinde yazan yazıları okuyunca hepimizin ağzı bir karış açık kaldı. Biz bir haftadır şu an hatırlamadığım yerde eğitim alıyormuşuz ve operasyonun adı "Kızılötesi" imiş. O yazıyı ilk okuduğumda arkadaşlara dönüp "Ulennn hangi eşşek operasyonun adını bana söylemeyi unuttu..." diye bağırmıştım, hep birlikte çok gülmüştük. Kısaca medyada her okuduğunuza hemen inanmayın derim. said: Disappear, 04 Mart 2003 00:23 tarihinde demiş ki: Yuzsuzlugun bu kadari... Irak'taki görevlerinin çok tehlikeli hale geldiğine karar veren canlı kalkanlar dönmeye başladı. daha ne diyim[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 silen kişi mesajların neden uçtuğunu açıklayabilir mi ?[hline]Yet enadır silineybıl mesıc by Arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ne mesaji yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 yoksa ben topic mi karıştırdım.. hmm bi bakayım[hline]Yet enadır silineybıl mesıc bay Arkeyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 yanlışlık yok bu topic.[hline]Yet enadır silineybıl mesıc bay Arkeyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 yanlislik olmasi lazim cunku bu threadde silinen bir mesaj yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 haklısın.topici buldum ama anam ağladı oohh :)[hline]Yet enadır silineybıl mesıc bay Arkeyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 lol Arcane, bir de ısrarla sormuş bakıyorum ben de silinen mesaj nerede diye =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ya kaçıyorlar bahane olarak numara söylüyorlar ya da hakkaten de öyle :D[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: Nefr, 04 Mart 2003 09:38 tarihinde demiş ki: lol Arcane, bir de ısrarla sormuş bakıyorum ben de silinen mesaj nerede diye =] uzun bi mesaj yazmıştım cevap bekliodum :) bulamadım bi türlü.biraz geç buldum[hline]Yet enadır silineybıl mesıc bay Arkeyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ya şimdi canlı kalkan olcak da nolcak amerika onları da vurur.Bu amerika yane ahah[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Saddamin yaptigida ayip. Adamlar savasi engellemek için geliyor sen onlari nükleer santrallere petrol kuyularina koyuyorsun. Resmen savaşta çikarina yönelik sömürme. Belki irakli insanlara aciyor olabilir o kalkanlar fakat belkide yerlestirildikleri yerlerden sonra saddamin nasil bir adam oldugunu anladilar. Veyahut büzzükleri yemedi.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ben de gitmiş olsam (yemez), hastaneye okula falan yerleştirilmek isterim. içinde insan olmayan binadan bana ne?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 tezkere yeniden meclise gelecek.. kabul de edilecek.. yazıyorum bunu buraya.. başta yangi parti olursa olsun, hangi koalisyon olursa olsun bunu kabul ederdi.. şu an chp nin yaptığı halka hoş gözükmekten başka birşey değil.. biliyorlar tezkerenin geçeceğini, nasıl olsa azınlıktayız buna bir etkimiz olmaz diyip muhalefet anlayışını sürdürüyorlar. oysa onlar başta, akp muhalefet olsaydı tam tersi olurdu. siyaset böyledir.. onlar bile şu an şaşkındır ya biz ne yaptık diye.. hele red veren akp liler tam dumurdur.. nasıl olsa onay çıkar bari bizim vicdanımız rahat etsin dediklerine eminim oylama başlarken. şunu bir kere idrak edin.. olay savaşa evet veya hayır tartışması değidlir. olay türkiyenin geleceğinin ne olacağıdır. hepsi bunun farkında.. o eylemleri çıkaranların yarısı da kürt provakatördür.. maksat karışıklık çıksın. hiç kanmayın böyle bir şeylere.. 65 milyonun geleceği söz konusu. herkes bunun farkında ve böyle davranılacak.. bekleyin görün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 dediklerim çıkmasın, o zaman burda kabul ederim yanşıl düşündüğümü.. bekleyelim biraz.. tahminen dolar 5 milyon olmadan gerçekleşir..[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 paylaşmak istediğim bir yazı var buyrun [Bu mesaj Setroth tarafından 04 Mart 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Arkadaslar dolar düsmüs bugün.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 [Bu mesaj Setroth tarafından 04 Mart 2003 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 son dakika-tezkere haftaya mecliste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 aha buyrun![hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Allah sonumuzu hayır etsin ne dielim artık...insanlığın sonunu yani..lidyalılar ne bok yiyip de bulduysa parayı artık! [Bu mesaj Othranx tarafından 04 Mart 2003 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] ps:rezilim tarihim de rezil=) [Bu mesaj Othranx tarafından 04 Mart 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Rezilsin Othranx :)= (top salak oalyı)[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Heres savasa karsi fedaykininde dedigi gibi amerika arka planda savasi kaybetti[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Another World [Bu mesaj AngelFire tarafından 05 Mart 2003 05:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar