Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet laikliği ve kemalizmi sandığa gömdü

Apache

Öne çıkan mesajlar

Joker uzun uzun yazardım ama çok üşeniyorum şimdi..

Ama ufak bir örnek verecek olursak Tayyibin cumhuriyet mitinglerindeki milyonları görmezden gelip "bunlar bindirilmiş kıtalar bıdı bıdı" lafını örnek gösterebilirim.. Sen seçimle gelmiş başbakansın, tüm topluma hitap etmen lazım.. Beni sevenler, destekleyenler halk; beni desteklemeyenler bindirilmiş kıta, provakatör, komünist..

İnsanlar cenazelerde tepkisini gösterdi provakatör oldu, çiftçi tepkisini gösterdi chp tarafından yollanmış adam oldu, ankara da insanlar eylem yaptı komünist oldu..

İşte aradaki fark bu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat halk'ın o kesimini temsil edenler

Haha yakaladım işte kendinle çelişmeni.. Halkın o kesimini temsil eden diye birşey yok.. Eğer sen iktidarsan halkın tümüne hizmet etmek zorundasın.. Üstelik burda yüzbinlerden değil, milyonlardan bahsediyoruz.. Böyle demokrasi o-l-m-a-z.
Sosyal ağlarda paylaş

Topic i başından beri ilgiyle takip ediyorum.. Pek de müdahale etme gereği duymadım.

Joker anlayamaz dediniz. Kendisine açıklamıyorsunuz. Rica etsem bana açıklarmısınız. Şu anki demokrasinin Ne şekilde daha iyiye gidebilmiş olacağını?

Aslen demokrasinin tanımı verilmiş.. Güzelde bi tanım, Fakat şunu unutmamak gerekir Tüm vatandaşların eşit hakka sahip olması demektir. Önemli bir sözdür. Şu anlamada gelir.. Bu ülkede Karanlıkta kalmış vatandaş, Aydınlanmış kişi, işadamı, İşsiz.. Farkı Yoktur. Herkezin Oy hakkı 1 dir. Ve Eşittir.
O adam Cahil ben onun verdiği oyla yönetilmem mantığı Son derece yanlış bi kavramdır Ki Türkiye cumhuriyeti vatandaşıysan Bu şekilde yönetilmeyi zaten Baştan kabul etmişsin demektir. '' Ben Etmiyorum'' Demekle kabul etmemezlik olmaz. Buyurursun mahkemeye vatandaşlığını düşürürsün.

Fakat Anlayamadığım şey şu. Özellikle Genç arkadaşlarımızda görmekteyimki. Herkez bir şeyler söylüyor.. İnsanların söylediklerini Toplasak Kitap olur, Destan olur. Sorunu da görmediklerini söylüyemem. Ki o adamın kendisine kömür verene oy vermesinin ''Eğitimsizlikten'' kaynaklandığını Hepimiz biliyoruz. Fakat soruyorum.. Kaç arkadaşımız Şu an bu ülkenin eğitimi için birşeyler yapıyor, Maaşının bir kısmını Çocuk Eğitim Fonlarına Bağışlıyor, Evde Kullanmadığı kalemlerini Okumak isteyen gençlere veriyor. Cumhuriyet mitingine katılan kişi sayısı milyonları aştı. Fakat bu ülkenin en kalabalık yerinde.. Günlerce Reklam yapılarak hazırlanan '' Özürlüleri topluma kazandıralım organizasyonuna'' Topu Topu 397 Kişi Geldi..

Bu ülkenin Doğusunda Bir çok köyde Elektrik Yok.

Siz bu adamlardan Doğruyu seçmesinimi beklersiniz... Bu adamları Gerçek anlamda ''Eğitilmesini'' sağlamadan Bu ülkede Ben Kabul etmiyorum Larla bir yere gelemezsiniz.

Ne yaparsanız yapın Herkezin 1 oy hakkı var bu ülkede. Büyük kitleleri Harekete Geçirecek Toplu, küçük, eğitici hareketler yapılmadıkça.. Nedenler Göz ardı Edilip sonuçlar Vurgulandıkça. İşimiz zor..
Sosyal ağlarda paylaş

Joker!!!!!!!!

Bir hükümetin % kaç ile iktidara geldiği önemli değil, ama iktidara geldikten sonra tüm halka hitap etmesi lazım, tüm halkı temsil etmesi lazım.. Gerçek demokrasi budur! Ben kendi tabanıma çalışırım gerisini skime takmam diyemezsin!!!!

AAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Joker, türkiyede hangi mizah dergisinden, belli bi kesime hakaret edilmiş küfredilmiş?

hangı mizah dergisinde, silahlı yasa dışı eylem desteklenmiş? birilerinin öldürülmesi desteklenmiş? suclular terorristler yüceltilmiş? seks shop actı diye üstüne saldırırlan hakaret edilen kurşunlanan bi adam hala suclu bulunmuş sayısız kez anasına avradına küfredilmiş, ve başkalarınında bunu yapmasına teşvif edilmiş?

ha bak cok basit sorular hadi cevqapla bakalım.

Eğer bir yönetici, halkın üstünden haksız para kazanıyorsa onu "kene" olarak resmeden karikatürist, hainse kedi, moruksa fil gibi o gibi şu gibi, zamanında papaylada dalga gecti bu ülkenın mizahı baykallada, demirellede, tansu cillerlede erbakanlada, karaoğlanlada, mizahın işi budur.

Ama mizah küfretmez isnanları saldırganlığa teşvik etmez, silahlı saldırıa asla teşvik etmez, terörü asla yüceltmez.

sen ne diyiceğini şaşırmışsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...