armagildo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Cumartesi bi tane GigaByte GA-8S648(-L) anakart aldım fakat xp cd sini boot edemiyorum(daha önce ettim).Aldığım yere sordum hd leri kontrol et eğer bi tanesi cable select ise cd den boot ettirmeyebilir dediler. Ama benim sorunum(galiba) bir işletim sistemi yüklüyken boot etmiyo. Bugün de anakart ın bios unu update ettim. Anakart ta bir şeyler olduğunu sanmıyorum.Benim asıl süphem 1. harddisk te.20 Gb Maxtor şöle bir 2 -3 senesi var galiba.İkiye bölünümüş : 6 +14 gb die.ben windows u 6 gb a yükledim.Acaba komple 20 gb olarak mı kullansam.Zaten sadece windows + oyunlar + download için kullandığım bir harddisk. Acaba disketle açıp bilgi. şöle bir format mı atsam(bir disket sürücüm bile yok) Memory Card olur mu? Disket sürücüsü yerine geçer mi?[hline]DeamoN a slmS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Bios tan cd ile boot'u seçtiğinde ya da boot önceliğini cd ye verdiğinde cd den boot eder. Harddisklerle pek alakası yoktur cd den boot etmenin. Bios CD-Rom u gördüğü sürece cdden boot edebilirsin.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Hoca Bios görmediği bişiyi boot ettiremez. Senin cdleri görüyordur ettirmiştir. Birde arkadaş memory stick ten boot etmeyi sormuş. Bildiğim kadarıyla memory stickten de boot olmuyor tabii yeni anakartları bilemiycem belki ettiriyorlardır.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar