einhander Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Arkadaşlar emule açıyorum bazen 2 saat bazen 10 dakika indirme yapıyor sonra modemi kapatıyor ve netten düşüyorum, bunun nedeni nedir ? modem ( usr 9105 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 emule modemi kapatırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bende aylarca yaşadım aynı sorunu.tel kablosunu bile değiştirmiştim.Olmadı.Yeni modem aldım.Düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 aynı sorun bndede oluyor :/ modem zoom X4 haydaa modem mi değiştiricez daha neler...Tam çekerken serverdan kopuyor,snra net bir süreliğine gidiyor,sonra tekrar bağlanmaya çalışıyor,her 10dakkada bir yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 emule'de çok sayıda bağlantı yapıldığından bazı modemler kaldıramayıp, bağlantı kopuyor. usr'i bilmiyorum fakat zoom x4 için firmware versiyonunu 3.1.4'e düşürmek yeterli oluyor. http://www.zoom.com/files/adsl/turkey/X4-X5_TKv314.exe [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:30 tarihinde, Shakkil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bn bunu beceremedim işte yüklemeyi :/ yok reboot yap yok restart at yok upload yap ohoo edit:upps ben 3.2den bahsediyodum ,bu da aynı gerçi :) IMAGE UPGRADE FAILED: "V314.dlf" is not a valid upgrade file name. Use "FileSys.bin" as the name to upgrade File system block; Use "TEDsl.gsz" as the name to upgrade DSL code block; Use "TEAppl.gsz" as the name to upgrade Application code block; Use "TEPatch.bin" as the name to upgrade multiple blocks (one or more of the above blocks); bu hatayı veriyor.. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 03:34 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Sorunumu çözdü mü çözmedi mi,bu gece açık bırakıcam emule ü belli olacak yrn bildiririm ancak,bnmki 5551a imiş o 5551 için o yüzden hata vermiş. 5551a için firmware:http://www.zoom.com/files/adsl/turkey/5551A_TKv101.exe [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 03:53 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 düzelmedi :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 X4'ün aksine X4A serisi gerçekten çok kötü. Çoklu bağlantı yapan P2P programlarını kullanmak istiyorsan modemini değiştirmen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bunu bir yerde gördüm,hani yardımı dokunur Zoom X4 Working max connections set to 40 now and hard limit set to 400 Evet aynen öyle ,yaptım kopmuyor gayet düzgün çalışıyor ancak haliyle pek birşeye bağlanamadığı için de gayet düşük hız da çekiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 şu anda emulede donkey server no 2 den hiç verim alamıyorum :( sizdede öyle mi ? 10 kb ı geçemiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 up :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar