PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 evet arkadaşlar bu 2 heronun guide tarzı bir şeyini kasma yöntemini vs yazabilirseniz sevinirim.. genel olarak nevera deso serana mkb çıkıyorum pt den sonra ama mesela seran için pt değilde travel daha iyi gider gibi geliyor agil kasstıktan sonra. yada diyorumki never a mjollnir kassak attack speed bakımından nasıl olur? birde son olarrak bir sorun fazla kullanmadığım için bilmiyorum hand of midas ne kadar yarar bir itemdir?assaulta gitmeyeceksek sadece hyper alacaksak yerine alınabilirmi? şimdiden teşekkürler.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 anub zaten 7 sn de bir 4 sn ligine speedi maxliyo, niye travel yapican ki? mkb yerine radiance oneririm ayrica, cok sevdigim bi hero benim anub'seran ve en keyifli sey milleti yanlarinda kosarak oldurmek hehe
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 never'a, deso lothar pt never'a vanguard,mkb,assult iyi gider
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 fistan birinci seran a olacaktı heralde ki lothar neden? birde 4 sn ligine bir maxlıyorda hem mana yiyor hemde de sürekli basmak zorunda kalıyorsun radiance iyi olabilir. şöyle bir şey düşündüm orb effect skilini kullanmasak seranın da mjollnir kassak ona?hem arada chain vurur hem 35 ail moce speed kazanır biraz daha.. çünkü radiance la bugüne kadar kimsenin öldüğünü görmedim daha çok rootfallen a kasıyrm ama yinede çok yaramıyor yani o kadar paraya değdiğini düşünmüyorum o itemin nedense ?
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 anub'a napcan lothar'ı yok mi ultisi invis ehe. never'a lothar ultisinden fayda görmek için gerekli. edit: lan o deilde penth anub diyince kafam karıştı. nerub sdf. nerub weaver'a radience iyi olur. travel'de iyi olur. çünkü cok pis para kasarsın travel+radience ile. bi saga bi sola creep fatihi olursun. nerub weaver'a pt+vanguard+radience+butterfly giderim genelde. edit 2: üstteki msjımda da assault yazdıgım nerub assasin için. karıştı ortalık . edit 3: nubsun penth of. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 21:03 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 penth ake = harbiden radi çıkınca weaver düşmanın yanında koşarak öldürüyor. gem alana kadar tabii.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 tmm saolun =) penth ake ^^
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Shadowfiend oyunda en çok sevdiğim hero. Eğer takım oyunu oynanıyorsa genelde ortada tek kasar. z-x-c kombinasyonu süperdir. Mükemmel para kasar. 3xtango al. Sonra 2 bracer, ardından blink dagger(takım oyununda genelde aoe si iyi olan herolar alınır. combat başlayınca ortaya blink atıp ulti çakıyoruz. yanınızda magnus varsa çok başarılı ultiler atarsınız.) Sonra kaçan herolar ve dayanıklılık açısından skadi kasılır. Bunlar bitince pt ve mkb şeklinde devam edilebilir. Skadi yerine satanicde tercih edilebilir. Ama Shadowfiendin takım oyunundaki en büyük etkisi -armor aura ve ultisidir. Public bir oyunda kafana göre oynayacaksan. Tango alırsın oyunun başında bide ring of basi kasarsın. 2 bracer lothar-pt-taraq-deso sıralamasında yapabildiğin kadar yaparsın. Çokta eğlenceli olur.
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 shadowfiend = last hit + lothar. blink dagger cok ise yaramaz ultisinde mukemmel sinerji yaratmadiysan ama adamin dotune girip ultiyi bastin mi ELLER HAVAYAAA hareketiyle canini yariliyor cok guzel.
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 her 2 heroya da önce pt + sonra 2 bra, nevera lothar, deso, cuirass, weavera butter ve mkb duruma göre radi.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Radiance yerine mkb daha iyidir .
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 duruma göre değişir, early gamede radi daha iyidir, late gemede mkb
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Never a lothars çok güzel oluyor sonra da sys kasıyoırum ben hp lazım oluyor
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 rohla başla vitiyle devam b yaparken stout + botu patlat ap oyunsa zxc kombosuyla atagına yuklen seri para kas. vanguard cıktıgın ıcın atak kas hemen patlat yashayı sonra sy tamamla efendım b yapmadan demon edgeyı patlat b yaparkende mkb tamamla +3125923852390 atagın ve ölümsüzlügünle oyunu bıtırdın zaten
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 shadow fiende her sy yaptıgınzda bir kedi yavrusu ölüyor :(
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 storm spirit varsa takımda nevermore'la beraber iyi iş tapar. panda çeksin bas ultiyi orda of.
khala Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 3 tango + iroonwood branches al sonra direk radiance çık -nerub weaver [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:33 tarihinde, khala tarafından güncellenmiştir ]
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Fistan magnusla daha iyi gidiyor. Magnus blink+ulti=topla Shadowfiend blink+ulti=dağıt +_____________ GG
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 dark seer ın vacum uylada iyi iş yapabilir never o zaman.hmms
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 weaver'a radyans ve hp itemlar güzel oluyo. radyans dimec için, hp ise time lapse
Öne çıkan mesajlar