faerie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bana biraz janis joplini hatirlatiyo bu kadin, ikisinin de sesi cok farkli. umarim amy winehouse un sonu janis joplin in ki gibi olmaz.. back to black de cok güzel albüm, sarki ayri zaten. aci ceken dinlememeli (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Aman dikkat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hmm görüşüm halen aynı, amerikanın yıldız tilbesi. sesler iyi, kızlar manyak, uyuşturucu bağımlıcı ve feci derecede çirkin pugh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 video kalkmış meraktan buldum hemen rezalet ahaha http://youtube.com/watch?v=dewtCShee04&feature=related bu kadın gidici sölim pıt diye ölecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 O değilde, bu hatunun ismini last.fm radyosuna yazdım yarım saattir kulağım bayram ediyor. Çok tatlı, dinlendirici şeyler çıktı.. edit: nazara bak ya, bu mesajı attıktan sonra "üzgünüz daha fazla içerik bulunamadı" diye uyarı verdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 http://whenwillamywinehousedie.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 dasaaa said: hmm görüşüm halen aynı, amerikanın yıldız tilbesi. amy ingiliz yanlız haberin olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sesi super ama özel yaşantısı gerçekten rezil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ya sizene kadinin yasamindan bir albumu dinleyin bayilacaksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 83lü bu kadın koko adamı bitiriyor cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Fena halde Junkie bu arkadaş ama sesi hakkaten güzel. Kliplerini görünce eşşek sudan gelene kadar dövesim geliyor, o yüzden sadece mp3 olarak dinliyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 10 Şubat gecesi 50. si düzenlenen Grammy Ödül töreninde aday gösterildiği 6 kategorinin 5 ini kazanarak gecenin en çok ödül kazanan sanatçısı olmuştur.Sanatçı Los Angeles'ta ki ödül törenine Londra'dan uydu yoluyla canlı olarak katılmıştır. Daha önceki yıllarda da 5 kez Grammy ödülü sahibi olmuştur. Ödül aldığı kategoriler:Record of the Year, Best New Artist, Song of the Year ( Rehab ), Pop Vocal Album, Female Pop Vocal Performance Umarım müzik dünyasında daha uzun yıllar kalır ve bizi mutlu etmeye devam eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 dassaa ya katıldım çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=EDMZQh9S9EM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Grammy'de ortalğın tozunu attırmış ama pis karı ama ben seviyorum şarkıları falan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kadınım yaa şimdi gazetede okudum kadın öttürüyor dünyayı 2 albüm lan daha bu sadece kim bilir neler gelicen 5 tane ödül 6 dalda aday lan sabah sabah sanki ben aldım ödülü yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 fede said: dassaa ya katıldım çok pis dassa nın yanlışınamı katılıyorsun karı amerikalı değil yanlız diknot şey edeyim törene bile katılamadı vize vermemiş uyuşturucu yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar