ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Selam, başka bir başlık açmıştım diye hatırlıyorum aynı içerikli de; başka bir yerde olabilir. şimdi durum şöyle, maximum 650ytl gibi bir fiyat planlıyorum kafamda gece çekimi fena olmasın 3x-4x den fazla optik zoomu olsun (bu önemli) düzgün olsun, uzun sayılabilecek bir süre idare etsin (son 4 yıldır 2mp fotoğraf makinası kullanıyorum, idare eder yani uzun süre) fiyatla alakasız olarak bir sony dsc-h2 var kafamda; 900 ytl çoğu yerde ama bir yerde 650ye garantili buldum, gittigidiyorda 530 ytl us garantili var falan (12x optik zoom, carl zeiss lens falan) daha makul alternatifler arıyorum; bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 canondan şaşma az çıkarsan (gerek var mı neyse) 4xten aşağısını alma optic zoom önemliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 4x ikisi de, az geliyor bana yani şöyle söyleyeyim, 750-900 ytl arası fiyatta 12x optikli dsc-h2 var. 4x cok cok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hm ben yanlış görmüşüm kusra bakma 3-4x gibi anladım. o zaman farklı bir alternatif için söylediğin fiyat aralıklarında şunu gösterebilirim, canon olsa iyi olur ama o seviyedeki canonlar senin istediğinden pahalı sanırım, o fiyata sony bulmuşsan o da iyidir, yine de sony pek tercihim olmazdı dijital kamerada.. *edit: ayrıca ucuza bulduğun yer neresi bilmiyorum ama öyle bir imkanın varsa daha iyi makineler söyleyebilirim 650 ytlyi aşmamaya çalıştım.. mesela olympusun 18x opticli harika bir aleti var 1.100 civarında yine canonun çok iyi bir 12xlisi var kaliteli 1.150 civarı ki o benim tercihim olurdu.. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 05:38 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 o fiyata sony bulmadım, daha üstünde o=) fujifilm finepix s5700 var, 10x zoomlu falan; şimdi gördüm http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd93686 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bir de nikon coolpix s10 var. tabi bu da limitin üstüne çıkıyor biraz ama ufak falan olması açısından da avantajları yok değil. http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=39532&ref=nekadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 abi markalar düştükçe daha yüksek özelliklere daha uygun çok alet var ama işte o kaliteyi veremiyorlar. :( edit nikon da çok iyidir özelliklerine bakiym bi edit2 gösterdiğim olympus daha iyi gibi o aletten.. çok karışık yazmışlar ama özellikleri kayboldum orada :) [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 05:46 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Sony N1-N2 modelleri... N1 kullaniyorum cok memnunum, sahibinden.com dan falan "0" kacak mallarin fiyatlarina bakabilirsin.. ben de zamaninda 600e almistim bi elemandan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 biri de bana dslr tavsiyesi versin. canon 400d düşünüodum eski makina objektifi de yaramaz dediler, 2 kişi de onun yerine pentax k10d tavsiye etti. benim gönlüm canondan yana ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben canon aldim hic sorun yasamadim bibucuk senedir canondan sasma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sorun yasamak söz konusu değil zaten fotoğraf kalitesi için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yukarıdaki mesajı güncelleyemiyorum; buraya ekleyeyim. Ekstra bir kriter olarak makinanın çok da büyük olmaması işe yarayabilir. Ağırlıklı olarak konserlerde kullanacağım ve onun dışında da sürekli yanımda taşımayı planladığım için ağır ve büyük bir şey olmamasını tercih edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 benimki ağır ve büyük olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 pentax k10d tavisyesine katiliyorum. fiyat performans orani gercekten sahane. ben de k100d var. baya memnunum. k10d ile 400d`yi karsilastirmazdim ben olsam. ha elde mevcut canon lensler vardir veya bir sekilde cevrede canon sahibi tanidiklar vardir o zaman 400d alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 şarj edilebilir bataryalı olsun da nasıl olursa olsun pil asla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 niye pil asla? k100d kalem pil ile calisiyor. 2700`luk iki set aldim. fazlasiyla fotograf cektigim bir gunu bir set pil fazlasiyla karsiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 k100d mi iyi k10d mi 10d dimi? [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 16:18 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben aldigimda k10d cikmis olsa idi kesinlikle biraz daha parama kiyar k10d alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ya bi de nerden alınır bu sence.. tr de çok pahalı ya avrupaya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 valla ben yurtdisindayim ama forumlarda takip ettigim kadariyla 1500 ytl civarina hayyam pasajinda veya dogu bank`ta bulunuyormus. butcen ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 trde çok pahalı değil. hele avrupaya oranla bir çok yerden ucuz k10d. bence garantili olarak burdan pentax k10d alabilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 900-1000 euroya kadar verecem güzel bişi bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ithalatcisi sagolsun, almanya`dan daha ucuza k10d satiliyor turkiye`de. dogu bank`ta filan da orjinal garantisi ile satiliyormus bu arada, yazanlar oyle yaziyor. 1000 euro`ya iki objektifli (veyaz 16-45`li) set bile duzersin biraz bakinip pazarlik yaparsan. bir de dslr`a yeni giris yapacaksan baslarda biraz hayal kirikligi yasayabilirsin, sevkin kirilmasin cekmeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 başlıgı sktin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 çok çekecem zaten, onun için alıyorum. öğreneyim adam gibi diye.. zaugna kalbimi kırıyosun =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar