Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dijital Fotoğraf Makinası Tavsiyesi

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Selam,

başka bir başlık açmıştım diye hatırlıyorum aynı içerikli de; başka bir yerde olabilir.

şimdi durum şöyle,

maximum 650ytl gibi bir fiyat planlıyorum kafamda
gece çekimi fena olmasın
3x-4x den fazla optik zoomu olsun (bu önemli)
düzgün olsun, uzun sayılabilecek bir süre idare etsin (son 4 yıldır 2mp fotoğraf makinası kullanıyorum, idare eder yani uzun süre)

fiyatla alakasız olarak bir sony dsc-h2 var kafamda; 900 ytl çoğu yerde ama bir yerde 650ye garantili buldum, gittigidiyorda 530 ytl us garantili var falan (12x optik zoom, carl zeiss lens falan)

daha makul alternatifler arıyorum; bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

hm ben yanlış görmüşüm kusra bakma 3-4x gibi anladım.

o zaman farklı bir alternatif için söylediğin fiyat aralıklarında şunu gösterebilirim, canon olsa iyi olur ama o seviyedeki canonlar senin istediğinden pahalı sanırım, o fiyata sony bulmuşsan o da iyidir, yine de sony pek tercihim olmazdı dijital kamerada..

*edit: ayrıca ucuza bulduğun yer neresi bilmiyorum ama öyle bir imkanın varsa daha iyi makineler söyleyebilirim 650 ytlyi aşmamaya çalıştım.. mesela olympusun 18x opticli harika bir aleti var 1.100 civarında yine canonun çok iyi bir 12xlisi var kaliteli 1.150 civarı ki o benim tercihim olurdu..

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 05:38 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi markalar düştükçe daha yüksek özelliklere daha uygun çok alet var ama işte o kaliteyi veremiyorlar. :(

edit nikon da çok iyidir özelliklerine bakiym bi

edit2 gösterdiğim olympus daha iyi gibi o aletten.. çok karışık yazmışlar ama özellikleri kayboldum orada :)

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 05:46 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıdaki mesajı güncelleyemiyorum; buraya ekleyeyim.

Ekstra bir kriter olarak makinanın çok da büyük olmaması işe yarayabilir. Ağırlıklı olarak konserlerde kullanacağım ve onun dışında da sürekli yanımda taşımayı planladığım için ağır ve büyük bir şey olmamasını tercih edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ithalatcisi sagolsun, almanya`dan daha ucuza k10d satiliyor turkiye`de. dogu bank`ta filan da orjinal garantisi ile satiliyormus bu arada, yazanlar oyle yaziyor. 1000 euro`ya iki objektifli (veyaz 16-45`li) set bile duzersin biraz bakinip pazarlik yaparsan.

bir de dslr`a yeni giris yapacaksan baslarda biraz hayal kirikligi yasayabilirsin, sevkin kirilmasin cekmeye devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...