Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bugün Bursa'da yasayan H.S. üç gündür download ettiği 2.3gb dosyasını bilgisayarını kapatarak yarıda kesti. Gece bilgisayarını açık olarak bırakan aile çocuğu sabah uyandığında bilgisayarının kapanmış olduğunu gördüğün de babasını bıçakladı. Kaynak: ben. Yakında böyle giderse bu haber gerçek olacak. Anasini satim niye laptopun kapağını kapatıon ne zararı var ya! Bugün aynı dosyayı 3. defa indiriyorum kafayı yicem. Ha birde özel eşya diye birşey var. Benim eşyamı niye elliyorsun ki :S [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 12:29 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Kişisel'e pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 resume? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Sinirden ne yaptığımı mı biliyorum bir sorsana? asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bilgisayar elenkdirik yakiyo oglim sora fatura fazla gelio yani daha ne ossunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bende babamı vuracam yakında,sabah gazete almaya çıkmadım diye küstü bana ... Neyse akşam gelir paşa paşa yanıma sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ya birde yarım saat önce telefon kablosunu cıkarmış. Yine download ediyordum gitti ettiklerim. Baştan başladım. Kriz geçirdim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 KahnX iyimisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hâlâ resume? neyle indiriyorsunuz, nereden indiriyorsunuz bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Rapidden indiriyorum, firefox indirme yöneticisi ile. Varmı rapid destekleyen bir dl programı ? Varsa über olur, bilmiyorum bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 rapid ise resume yok ki :S Edit: Aynı anda atmışız. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 12:24 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Babala filaşget e. O da babana babalasın. Baban da babalasın. Babalayın karşılıklı tuytuıjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 mayhem dünden beri kod yazıyorum diyosun kızgınsın msnde sadece :D:D yazıp duruyosun ,bana o buzdolabını sat dostum sonra git cinnetini geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 23 gb 100 100 indirilirmi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 odanın kapısını kitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Masticore 2.3 olacaktı 23 olmus asdasd Tellos buzdolabı feda olsun sana. @Canni bu arada flashget desteklemiyor abi ? [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 12:32 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Babalara gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 indirme yaw boşver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bende istiyorum o buzdolabından mayhem benide gör =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Rapid destekleyen program var eğer premiumsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Premium tabi, paylaşırmısın benimle? Terazini yalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 rapget var premium u versene aga bizde dl yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Kişisel pls'i geçtim... Babana pls. Çok zor bir şey değil bak yanına gidip: "Merhaba baba! Ben her gece download açıp uyuduktan sonra sessizce odama girip, laptop'ı kapıyorsun. Bir daha yaparsan, ağzını kıracağım." diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar