Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bence fake acclar daha basarılı olmalı, daha super topıkler beklıyoruz cemalden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Dela falandır daha geyiğini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ahaha kim açık bıraktı ayının kafesini gibi edit: ben bunu fistan'ın mesajına yazdım ama biraz yavaş kalmışım [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:39 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Uhh... Legend is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hayır, vaz geçtim iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yine vazgeçtim. kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 KARAR VER ARKADAŞIM! SENİ BEKLİYORUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ya da edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 çakmak okudum iyi mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Konu: Aynı sınıfta olduğun kıza çıkmak iyi mi kötü mü? Therbiyesis! said: Lise veya Üniversite farketmez. Canim.. said: Bence kotu aynı sınıfta oldugun ıcın hıcbır sey yapamıyorsun ve pasıf gıbı gorunuyorsun .. of canim ya... said: kendını ezık gibi hıssedıyorsun... bebeyim:( said: yada boyle mutlu olmayı basaran arkadaslar varmı ? Bone. said: bence cok kotu bır duygu sızce iyi mi kotu mu BILMIYORUM! PEKI YA SENCE?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ama yazalım bişiler ya öle "hehe" diyince olmuyoki. Bence super bi mevzu kızı görmek için ekstra bi güç sarfetmiyosun ki şahane bi olay bu, hanı aynı sınıfta olmazsın aynı bölümd eokulda olursun oda güzel mesela, oh miss yormaz adamı böle ilişki, hem haafta sonlarıda "güzelim işim var benım calışmam lazım" falan ayağına yatınca kıllık etmezler bölece kız kısmı cunki bütün hafta görmüştür senı zaten ohhh miss. bununla beraber, doğal ortamda takılmak güzeldir ben severim cok, insan oraya buraya gidip birileriyle tanışıp kaynaşınca şaşırabiliyo kendini, sen şaşırmazsan onlar senı şaşırıyo genelde, hem zaman icinde bulunduğun genelde icinde bulunduğun ortamlarda olması durumun güzel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 beni değil konuları tartışın yanlış yere açtıysam adminlerden özür diliyorum. ayrıca nie bu kadar ciddiye alınıp laf atıyosunuz anlamadım. çoğu gencin derdi we gündemi olan geyiq soslu konular.. çok ciddiye almadan bakarsanız olay büyümez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ooww biz hiç böyle düşünemedik süpersin harikasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ayakkabı markam gerçekten çok büyük bir derdimdi sağol cemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sınıf arkadaşın bir oğlanla cıkman akıl sağlığını bu şekilde korumanda sana yardımcı olacaktır. sana günde 3 kez KİŞİSEL bölümüne s.tir olup gitmeni yazıyorum [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:54 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 olay büyüsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Acayip eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 cemal merak ediyorum bunca zaman pati kapaliyken hic kendini gelistiremedin mi? edit: olsun ama seviyom ben seni.imza nooldu? [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:53 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bı kaz adımız cıktı diye üstümüze bu kadar gleinmezki ama, hayrı yanı düzgünce tartışmak istedik, hemen cıvıttınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bence de kötü bişey olmaz.. sonuçta seviyorsan, nasıl tanıştığın, nerde tanıştığın, aynı sınıfta okuyup okumadığın farketmemeli. Sonuçta aynı işyerinde çalışıp, çıkmaya başlayıp, evlenen insanlar var. Onlar için aynı yerde çalışmak sorun olmuyorsa, oynı sınıfta okumakta sorun olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 heyecanla izliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ya yinemi geldi bunu atın ya aptal aptal topicler açıyo ne saçma adam bu ya allah allah.adam strese sokuyo beni istemiyom ben rahatsız oluyom atın banlayın vurun sfdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar