Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aynı sınıfta olduğun kızla çıkmak iyi mi kötü mü?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha kim açık bıraktı ayının kafesini gibi

edit: ben bunu fistan'ın mesajına yazdım ama biraz yavaş kalmışım

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:39 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Konu: Aynı sınıfta olduğun kıza çıkmak iyi mi kötü mü?

Therbiyesis!

said:
Lise veya Üniversite farketmez.

Canim..

said:
Bence kotu aynı sınıfta oldugun ıcın hıcbır sey yapamıyorsun ve pasıf gıbı gorunuyorsun ..

of canim ya...

said:
kendını ezık gibi hıssedıyorsun...

bebeyim:(

said:
yada boyle mutlu olmayı basaran arkadaslar varmı ?

Bone.

said:
bence cok kotu bır duygu sızce iyi mi kotu mu

BILMIYORUM!

PEKI YA SENCE?!?!
Mesaj tarihi:
ama yazalım bişiler ya öle "hehe" diyince olmuyoki.

Bence super bi mevzu kızı görmek için ekstra bi güç sarfetmiyosun ki şahane bi olay bu, hanı aynı sınıfta olmazsın aynı bölümd eokulda olursun oda güzel mesela, oh miss yormaz adamı böle ilişki, hem haafta sonlarıda "güzelim işim var benım calışmam lazım" falan ayağına yatınca kıllık etmezler bölece kız kısmı cunki bütün hafta görmüştür senı zaten ohhh miss.

bununla beraber, doğal ortamda takılmak güzeldir ben severim cok, insan oraya buraya gidip birileriyle tanışıp kaynaşınca şaşırabiliyo kendini, sen şaşırmazsan onlar senı şaşırıyo genelde, hem zaman icinde bulunduğun genelde icinde bulunduğun ortamlarda olması durumun güzel bişi.
Mesaj tarihi:
beni değil konuları tartışın
yanlış yere açtıysam adminlerden özür diliyorum.
ayrıca nie bu kadar ciddiye alınıp laf atıyosunuz anlamadım.
çoğu gencin derdi we gündemi olan geyiq soslu konular.. çok ciddiye almadan bakarsanız olay büyümez..
Mesaj tarihi:
sınıf arkadaşın bir oğlanla cıkman akıl sağlığını bu şekilde korumanda sana yardımcı olacaktır.

sana günde 3 kez KİŞİSEL bölümüne s.tir olup gitmeni yazıyorum

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:54 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cemal merak ediyorum bunca zaman pati kapaliyken hic kendini gelistiremedin mi?

edit: olsun ama seviyom ben seni.imza nooldu?

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:53 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bence de kötü bişey olmaz.. sonuçta seviyorsan, nasıl tanıştığın, nerde tanıştığın, aynı sınıfta okuyup okumadığın farketmemeli.

Sonuçta aynı işyerinde çalışıp, çıkmaya başlayıp, evlenen insanlar var. Onlar için aynı yerde çalışmak sorun olmuyorsa, oynı sınıfta okumakta sorun olmaz bence.
  • Yeni Oluştur...