Unique Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Shadowbane almayı düşünüyorum ama Türkiye'ye yollayan bir yer bulamadım acaba bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 www.avaturk.com olması lazım.[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bulamadım ben baya baktım, acaba sen gördüysen link vs verir misin? Bazı yerlerde de vardı kalktı gibi şeyler okudum da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Dayanamayıp avaturk müşteri hizmetlerini aradım. Stoklarında yokmuş, Avrupa lansmanı expansion pack ile yapılıcakmış. Tarihi de kasım sonrasıymış. Acaba alabileceğim bir alış-veriş sitesi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 netten indir[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 www.gameloaded.co.uk , bunu tavsiye ederim.[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Netten indirdim ve bozuk çıktı :( Gamespy'dan indirmiştim, biliyorum bir daha indirmem gerek ama az buz değil 560 küsür mb ve dial up'la 10mb bir saate denk geliyor, bir saat 1 milyona ve 560mb yaklaşık 50 milyona denk geliyor. Birinciyi indirirken bile çok zorlandım, ikinciyi inidrmem gerçekten çok daha zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: LeadeR, 03 October 2003 18:29 tarihinde demiş ki: www.gameloaded.co.uk , bunu tavsiye ederim.[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia (inactive) Şu adreste görülüyor Shadowbane: http://gameloaded.co.uk/index.php?mainpage_url=details.php&code=2042&psearch=1&menuID=&submenuID= Burda diyor ki: Format: PC Game Stock: Not Released Yet Release Date: TBA Ayrıca shipping vs.nin ne kadar olduğu yazmıyor, acaba nerden öğrenebilirim ücreti, hadi öğrendim oyun çıkmadı ve elimizde yok diyor, boşu boşuna para vermiyim? [Bu mesaj Unique tarafından 08 October 2003 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 -2 msj- [Bu mesaj Unique tarafından 08 October 2003 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deserttwister Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Unique ankaradaysan konuşabiliriz.Oyun bende var.Orjinal kutusu cdsi zarar gelmemiş biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mersin'deyim, İstanbul'dan Axedice saolsun kargoyla yolladı, şu aralar oynamakla meşgulüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar