mami Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Bir sorum daha var.Hazır bir dünya scriptini üzerinde biraz uğraştığım shardıma eklemek istedim ve shard çöktü.Burada hatam üzerine eklemek mi?Yoksa bu dosya notepaide kopyalanacak kadar küçük olmadığı için ben winzip halindeyken extract ile sxcript dosyasına attım ama adı ile oynamadım.Yani .scp felan yapmadım.Şimdi bu yeni hazır dosyayı nasıl kullanabilirim?Yeniden bir servermi kurmam lazım acaba? Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Bence hazır world scp leriyle uğrasma bug dolu kendın yavaş yavaş spawnları koy daha verimli olur.[hline]......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Aleykümselam.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Lord Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 spawnı zaten ben koydum ama şimdi kaldıramıyorum.Nokta remove yapacağım şey yok(görünmüyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar