Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 saniyelik aralıklarla islemci fanım "ddzzzzrrıııığt" "ddzzzzrrııAAıığt" seklinde bir ses cıkartıyor. power supply yetersizligidnen olabilir mi? vidası falan da yok ki gevsek olsun. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:17 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kablo değiyodur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yok kablo deymiyor da, ses fanlardan gelmiyor susturup baktım, hddden geliyor sanırım, allah allah. boyle aglıyormus gibi, uvaaa uvaaa diye, yardım istiyor snaki [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:46 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 patlat bi tane kasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 o hdd içindeki tüm değerli bilgilerini bi yere kopyala. yakında gidecek malesef. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 niye gitsen yahu iki tane hddm var eskisi 1,5 senelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 o sesler dediğin gibi drizzztt cozzt falan gibi fan sürtünme sesine benziyosa, fazla zamanı yok garantiye falan yolla o kadar yenisye hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 fan eskimiştir veya tozlanmıştır sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bendekı bu ses fandan gelıyor. işlemci fanından.. sökecemde tırsıyorum.bozmam dimi narin bişey deildir inşallah bu zımbırtı.bide bildiğin yağlamı yağlıcaz bunu özel yağı yokmu. basayımmı üstüne zeytinyağını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 makine yağı lazım. ama kir sökücü sprey falan varsa ondan kullan önce. bişey de olmaz pervaneyi sökmeye kalkmazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bi an islamcı fan sesi diye okudum. bu konu dışı bozdu beni valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 islamcı fan sesi oha :D asjlkdhfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 eğer fanda bir sorun varsa etiketini falan söküp millerini yağlaman lazım gres yağı olur ama daha uzun ömürlü olsun diye silikon yağı öneririm.psu yetersizliğide psu dan oluşabilecek benzer seslere yol açabilir.sistemini tam yazarsan bu konudada yardımcı olabilirim ha birde fandan gelip gelmediğinden emin olmak için fan kanatlarına değmeden ortasına hafifçe bastırarak durdurup emin olabilirsin ama bu süreç uzun olmasın. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 04:14 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bana mı dedin bilmiyorum ama asagıda yazdım hddden geldigini sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ben sistemi yazıyım. p4 2.0 256 ddr ram şu an bugun 1gb a yukseltıcem. ekran kartını falan yazmama gerek yok heralde. fandan geldıgını anladım. hafif kanatlarına parmagımın ucunu surttugumde fan yavaşlıyor o ses gidiyor. fan abarık hızlandıgı zaman o ses çıkıyor. ılk dönmeye başladıgında çıkmıyor yani. dönmeye başladıktan 3 4 sn sonra sureklı gelıyor o ses. bugun bı ram alıcam. ondan sora temizliyip yağlıcam. yine ses çıkarsa yeni fan alcaz artık başka çare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar