mami Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Arkadaşlar 2 problemim var.1.gz de oyundan çıkınca charım 5 dakika kaybolmuyor.2.si bazı yerlere spawn koydum ama artık spawn taşlarını göremiyorum.Bunları nasıl yok edebilirim.Yardımcı olursanız sevinirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: mami, 15 October 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar 2 problemim var.1.gz de oyundan çıkınca charım 5 dakika kaybolmuyor.2.si bazı yerlere spawn koydum ama artık spawn taşlarını göremiyorum.Bunları nasıl yok edebilirim.Yardımcı olursanız sevinirm. spheremi kullanıyorsun ?[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Lord Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 clientlingeri kontrol et.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Lord Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 evet sphere .55i kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar