Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lise sosyal bolum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hazırlıkta sınıfta kaldım.Okul degistirip düze gectim.Oradada 1 sene kaldım.Fazla hasır nesir degilim ama bu 2.senemde nihayet lisede ilk kez sınıfı gectim.Simdi alan seciminde sosyali sectim.Oda pek bilgisizce secimim.Degistirme hakkım var.Sizce soyle icinde fen ve matematik gibi dersler olmayan ve universitede muhendislik kapısı acmayan soyle ingilizceli falan bir meslek icin ornegin yabancı iliskiler veya radyo,tv,sinema icin nereye gitmeliyim...
Mesaj tarihi:
yabancı ilişkiler mi?
uluslararası ilişkiler için eşitağırlık seçmen lazım
radyo tv sinema için sosyal yani sözel seçmen lazım
sınıfta falan kaldıysan sosyali değiştirme
matematiği yapamazsın
gerçi sosyal de artık eskisi kadar kolay değil
2. bölüm özellikle edebiyat tarih coğrafya fazlasıyla zorlayıcı

ama sosyalde kal derim en azından okuldan gelen puanın yüksek olur diğer bölümlere nazaran
Mesaj tarihi:
her sene çifter çifter gidiyosan üni için çok kasma. lisede kıytırık müfredatı veremiyosan üniversiteye gidip okuyamazsın. başka şeylere yönel, bi sanata ya da zanaata. tavsiye bu.
Mesaj tarihi:
Böyle gideceksen EA falan yapamazsın zaten.
Çalışmazsan sosyali de yapamazsın. Çalışmadan olmaz bu iş eğer dersi pür dikkat dinleyen %100 verim alan ve devamsızlık yapmayan bir öğrenci olursan anca öyle çalışmadan sınıf geçersin.
Liseyi bitir ki üniye girebil dimi. Bir de yani hadi bi şekilde üniye girdini,üni dersleri liseden daha zor gelecek,üniyi nası bitereceksin ki :)

Tembellikten kurtulmak lazım

Teknik liseye git istersen. Radyo tv için.

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:23 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...