firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hazırlıkta sınıfta kaldım.Okul degistirip düze gectim.Oradada 1 sene kaldım.Fazla hasır nesir degilim ama bu 2.senemde nihayet lisede ilk kez sınıfı gectim.Simdi alan seciminde sosyali sectim.Oda pek bilgisizce secimim.Degistirme hakkım var.Sizce soyle icinde fen ve matematik gibi dersler olmayan ve universitede muhendislik kapısı acmayan soyle ingilizceli falan bir meslek icin ornegin yabancı iliskiler veya radyo,tv,sinema icin nereye gitmeliyim...
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yabancı ilişkiler mi? uluslararası ilişkiler için eşitağırlık seçmen lazım radyo tv sinema için sosyal yani sözel seçmen lazım sınıfta falan kaldıysan sosyali değiştirme matematiği yapamazsın gerçi sosyal de artık eskisi kadar kolay değil 2. bölüm özellikle edebiyat tarih coğrafya fazlasıyla zorlayıcı ama sosyalde kal derim en azından okuldan gelen puanın yüksek olur diğer bölümlere nazaran
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 her sene çifter çifter gidiyosan üni için çok kasma. lisede kıytırık müfredatı veremiyosan üniversiteye gidip okuyamazsın. başka şeylere yönel, bi sanata ya da zanaata. tavsiye bu.
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Böyle gideceksen EA falan yapamazsın zaten. Çalışmazsan sosyali de yapamazsın. Çalışmadan olmaz bu iş eğer dersi pür dikkat dinleyen %100 verim alan ve devamsızlık yapmayan bir öğrenci olursan anca öyle çalışmadan sınıf geçersin. Liseyi bitir ki üniye girebil dimi. Bir de yani hadi bi şekilde üniye girdini,üni dersleri liseden daha zor gelecek,üniyi nası bitereceksin ki :) Tembellikten kurtulmak lazım Teknik liseye git istersen. Radyo tv için. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:23 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 SAKIN FM SEÇME DE NE HALT YERSEN YE YOKSA 2 SENE DAHA ÖSSDE TAKILIRISIN. /caps .
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hangi okulda okuyorsun liseyi düz mü anadolu falan mı
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: firatram, 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:39 tarihinde demis ki: hazırlıkta sınıfta kaldım.Okul degistirip düze gectim....
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 dil ile alan üniversitelerin puanları çok çok yüksek sosyalden en azından iyi kötü biyerlere girme şansı var
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 firatram herkes üniversite mezunu olmak zorunda diil.. boşver sen..
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 unac a katılıyorum. ayrıca hazırlıkta kalan bir insan nası dil seçsin? seçince napcak?
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ciddi ciddi dilde puanlar cok yuksek 90 net yapmak lazim yds den bide ossden birinci bolum turkce sosyal neysede matematik yapıcaksin bence de sosyalde kal derim
Öne çıkan mesajlar