Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 konu opeth'in sıradanlıgı yalnız. placebovs tool, massive değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Eveet bu line-up'ıda görünce bir aralar dediğim bir bizim masstival birde mtv'nin rock am ring söylevim açıklık kazandı... [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:47 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 o zaman şunu sorayım Fistan, Placebo'yu oradaki diğer gruplardan yukarıya koyacak bir anlayışı benimsemiş bu iki festivalin Opeth'e hak ettiği değeri verebileceğini düşünüyor musun? (rezil olabileceğim bir lineup fırlayabilir başka bir festivale ait; edit hakkımı saklı tutuyorum ehaha.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ben bu festivallerin opeth'e hakettiği değeri verdiğini düşünüyorum. çünkü metallica, placebo, tool, massive attack,queens of the stone age, muse gibi gruplarla beraber aynı festivali paylaşma onuru vermiş adamlar. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:51 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 şakasın sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sen opeth'i muse, placebo ve queens of the stone age ile aynı kefeye koydun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 şakacı ya bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 line upı yaparken sanki grubu dinleyip hacı yok bu daha influental bunu uste koyalım diyorlar, madonna cıksa madonnayı da en uste koyarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ne diyosunuz anlamadım ki. Opeth sıradan mı değil mi bunu tartışmıyor muyuz? Madonna çıksa madonnayı başa koyarlar tabi.Çünkü madonna sıradan bi türkücü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Evet çünkü Madonna bir efsane o line up'ta metallica'Nın yanını (müzikal olarak bir benzerlik içermesede) hakedebilicek tek kişi bu konuştuklarımız içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 1-) Madonna tek başına headliner olur, tek başına festival eder. 2-) Delirium'un bahsettiği şey farklı tabi; kitleye hitap etme, pr, bir sürü şey söz konusu Placebo'nun daha yukarıda sahne almasında ve lanse edilmesinde. edit: tool maddesini sildim, salak tartışmalara girmek istemiyorum [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:57 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Türkiyeden bakılınca Opeth rule, Tool sux olabilir. Ona bakılırsa Dark Tranquility diyince Türk gençleri yerlere uzanıcak nerdeyse ama Dünya'da öle değil. O da sıradan bi grup :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 madonnayı sevmiyorum ben istiyor eyeliner olsun gitmem izlemem simdi bi mtv videosu vardı, the hives cıkıyor calıyor iyi guzel eglendiriyor. ondan sonra yanında atmıyorum 10 katı buyuklukteki sahneye the vines cıkıyor ve kulaklara zarar muzik bile degil (kisisel gorus olarak soylemiyorum). yani diyolar ki produktorler genclere bunu verelim bunu sevsinler bi ara bunun maliyeti ucuz diye. hadi sidik yarıstırın da headline sırasına gore yarıstırmayın be guzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ben dünya gözüyle bakarım arkadas türkiye neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: (kisisel gorus olarak soylemiyorum). neye göre söylüyosun pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Motörhead in üstündeki grupları görünce üzüldüm. Not: Öyle müzikten aşırı anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 genel bir dogru olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ohaaa ben o motorhead'i kaçırmışım!!! Fistan o hangi festival?? İyi gene Lemmy Brian Molko ibnesini sahnede becermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 e bende genel bi dogru olarak opeth sıradan bi grup diyorum. genel doğru bu. tartışmayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kimin genel doğrusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 genelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sen misin genel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bu topic birazdan mavi ekran verir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar