Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk işi Opeth [örn: algıda seçicilik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eveet bu line-up'ıda görünce bir aralar dediğim bir bizim masstival birde mtv'nin rock am ring söylevim açıklık kazandı...

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:47 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o zaman şunu sorayım Fistan, Placebo'yu oradaki diğer gruplardan yukarıya koyacak bir anlayışı benimsemiş bu iki festivalin Opeth'e hak ettiği değeri verebileceğini düşünüyor musun?

(rezil olabileceğim bir lineup fırlayabilir başka bir festivale ait; edit hakkımı saklı tutuyorum ehaha.)
Mesaj tarihi:
ben bu festivallerin opeth'e hakettiği değeri verdiğini düşünüyorum.
çünkü metallica, placebo, tool, massive attack,queens of the stone age, muse gibi gruplarla beraber aynı festivali paylaşma onuru vermiş adamlar.

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:51 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ne diyosunuz anlamadım ki. Opeth sıradan mı değil mi bunu tartışmıyor muyuz?
Madonna çıksa madonnayı başa koyarlar tabi.Çünkü madonna sıradan bi türkücü değil.
Mesaj tarihi:
1-) Madonna tek başına headliner olur, tek başına festival eder.

2-) Delirium'un bahsettiği şey farklı tabi; kitleye hitap etme, pr, bir sürü şey söz konusu Placebo'nun daha yukarıda sahne almasında ve lanse edilmesinde.

edit: tool maddesini sildim, salak tartışmalara girmek istemiyorum

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:57 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Türkiyeden bakılınca Opeth rule, Tool sux olabilir.
Ona bakılırsa Dark Tranquility diyince Türk gençleri yerlere uzanıcak nerdeyse ama Dünya'da öle değil. O da sıradan bi grup :)
Mesaj tarihi:
madonnayı sevmiyorum ben istiyor eyeliner olsun gitmem izlemem

simdi bi mtv videosu vardı, the hives cıkıyor calıyor iyi guzel eglendiriyor. ondan sonra yanında atmıyorum 10 katı buyuklukteki sahneye the vines cıkıyor ve kulaklara zarar muzik bile degil (kisisel gorus olarak soylemiyorum).

yani diyolar ki produktorler genclere bunu verelim bunu sevsinler bi ara bunun maliyeti ucuz diye.

hadi sidik yarıstırın da headline sırasına gore yarıstırmayın be guzelim
  • Yeni Oluştur...