darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ekşem olsun bi en önce eve gidem çok buneldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 conim sikildi çok pis oldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 uplemek icin de bu keder kesılmez ki kerdeşim, gerilerde eredin de getirdin de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 .ca/astro/aaaaaaa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 güzelim topic eridi gitti yef eşeğilerde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Söylediğin sese el sürmeden bir şeyler söylemek çok zor, yine de mümkün. Örneğin okuduğunuz tümceler örnek teşkil ediyor söylemek istediğim tümcelere... içlerinde belirtmiş bulunduğun sesten yok gördüğün üzere... Gene de, çok ciddi yordu beni bu emel... 5 örnek cümle tekvin edebilmek için uzun bir süre tükettim resmen... Olsun.. Becerdim be, o önemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 aAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 işin çok ehemmiyeti bulunurmuş gibi konuşmuşsun:D Çürütme be, negzel negzel şey ediyoduk biz bu topikte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 zooaaaaoooaaaorrt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Bende böyle bir şeylere değinmek isterim. Ben dediğim şeye değinmeden ne derece cümle ile ilişkiye girerim bilmiyorum. Neler neler... Sıkıldım. Çok zor. Of yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 zorluk derecesi yüksekmiş gibi düşünme lütfen, çok güç değil çiziktirmek bişiler hemencecik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Düşündüm de gerçekten zormuş. Kendimce bu. Ofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Evet, bir düşünceyi iyi bir şekilde gösteren cümleler şey etmek çok zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 konuştuğun yeri eeeee diyecek şekilde bük, ertesinden bişiler çıkıyor kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bu ne ki şimdi, ben istesem evren genişliğinde şiirler dökürürüm dediğiniz sembolü içermeyen. derelerle ölçülebilen mürekkep tüketirim de yine tükenmem üretmekten. fonetike bile yer vermişkene sırtım kesinlike gelmez yere.. ehehe işte böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 öyle gelme kendine bir titre önce ciguli derler bebe öyle hehe diye gülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 İngiliz bir kişi, bir eser tekvin etmişti seneler evvel, içinde "e" sesi bulunmuyordu. Düşünsenize, ingilizce ve "e" sesi, ve 2-3 tümceden söz etmiyoruz, öküz gibi eserden söz ediyoruz. Mümkün değil gibi gözüküyor, ben de ilintisiz bir yerde okumuştum, gerçek midir bilmiyorum. Bilmem, gözüme çok mümkünsüz gözüktü... Beynin erir be düşüne düşüne... Çok emek vermiştir kesin... Deli işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 neden böyle düşünüyorsunuz görün hiç eforsuz gerçekleştirebiliyorum bu eylemi, o simgeye cümlelerimde yer vermeden ne isterseniz belirtebilirim, mecburi bir simge değil dilimizi iyi bilmek önemli. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 03:01 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 o herif fr... diye süregelen bir ülkenin mensubuydu. Söyleyemedin dimi seni gidi gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 doruk sen söyledin o sembolü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Hehehehe beceremedin be dorukcum... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 AAA UYKUSUZLUK :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 her şekilde, o nickin mensubu kişiye kesinlikle +1 diyorum. Ben de hiç zorluk çekmeden, engellemiş olduğunuz sembolsüz post üretebiliyorum. Belki uykusuzluktu onunkisi, yine de güvendim ben o kişiye, nicki us dediğimiz yerime gelmedi. Neyse hepinize büyücek iyi geceler dilerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 aklıma içinde hiç 'e' harfi olmayan kitap geldi seneler sonra farkedilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar