Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu topicte hiç a harfi kullanılmasın.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Söylediğin sese el sürmeden bir şeyler söylemek çok zor, yine de mümkün. Örneğin okuduğunuz tümceler örnek teşkil ediyor söylemek istediğim tümcelere... içlerinde belirtmiş bulunduğun sesten yok gördüğün üzere... Gene de, çok ciddi yordu beni bu emel... 5 örnek cümle tekvin edebilmek için uzun bir süre tükettim resmen... Olsun.. Becerdim be, o önemli...
Mesaj tarihi:
Bende böyle bir şeylere değinmek isterim. Ben dediğim şeye değinmeden ne derece cümle ile ilişkiye girerim bilmiyorum. Neler neler... Sıkıldım. Çok zor. Of yoruldum.
Mesaj tarihi:
bu ne ki şimdi, ben istesem evren genişliğinde şiirler dökürürüm dediğiniz sembolü içermeyen.

derelerle ölçülebilen mürekkep tüketirim de yine tükenmem üretmekten.

fonetike bile yer vermişkene sırtım kesinlike gelmez yere..

ehehe işte böle.
Mesaj tarihi:
İngiliz bir kişi, bir eser tekvin etmişti seneler evvel, içinde "e" sesi bulunmuyordu. Düşünsenize, ingilizce ve "e" sesi, ve 2-3 tümceden söz etmiyoruz, öküz gibi eserden söz ediyoruz. Mümkün değil gibi gözüküyor, ben de ilintisiz bir yerde okumuştum, gerçek midir bilmiyorum. Bilmem, gözüme çok mümkünsüz gözüktü... Beynin erir be düşüne düşüne... Çok emek vermiştir kesin... Deli işte...
Mesaj tarihi:
neden böyle düşünüyorsunuz görün hiç eforsuz gerçekleştirebiliyorum bu eylemi, o simgeye cümlelerimde yer vermeden ne isterseniz belirtebilirim, mecburi bir simge değil dilimizi iyi bilmek önemli.

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 03:01 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
her şekilde, o nickin mensubu kişiye kesinlikle +1 diyorum. Ben de hiç zorluk çekmeden, engellemiş olduğunuz sembolsüz post üretebiliyorum. Belki uykusuzluktu onunkisi, yine de güvendim ben o kişiye, nicki us dediğimiz yerime gelmedi.

Neyse hepinize büyücek iyi geceler dilerim:)
  • Yeni Oluştur...