DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Efsane Blizzcon07' de ortaya çıktı .http://www.youtube.com/watch?v=Enbk-9f85QAhttp://www.youtube.com/watch?v=MqSci7blRwA [spo] [/spo] Bu arada costume contest için ; http://www.youtube.com/watch?v=Bj3zHtCVDJM edit : link [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:00 tarihinde, DePeCHe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ben bu adamı hep hafif salak olarak düşünürdüm değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ahah süpermiş... Costume contesti çok beğendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 birincisi leeroy jenkins videosu gerçek değil tamamiyle bir skeç diyelim noel babanın olmadığını söyleyen yetişkinleriniz olmak istemesem de yazdım. milyonlarca insan tarafından beğenilen ve bilinen bir iş yapmak hafif salak olmak değil aksine gayet yaratıcı ve zeki olmayı gerektirir. ikincisi verilen linkler çok yetersiz youtube da biraz daha aratırsanız tüm 98 kostüm yarışmacısını izleyebilirsiniz. özellikle son of arugal ve daha da komikleri yok üstte verilen linklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Costume contestin iki bölümü daha var. Son Bölüm Burda 3:05'te gelen female undead süper olmuş. Onun arkasından gelen female blood elf mage de iyi. Ama en kralı 4:33'te gelen female human rogue. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 undead süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 blizzard tapıyorum resmen süper sosyal ativiteler yapuyorlar ya off off tr de nie böle şeyler olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Dragonfang'li human female rogue süperdi. Birde ilk çıkan bir warlock var, tavrı tutturmuş adam. Hareketler falan ohş. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 11:19 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 female human rogue harika :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Tauren Druid çok iyi, mcdeki macei de almış eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 no lifer etkinliği gibi olmus :p avatar raiment priest cokzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar