Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 cızzz diye aralıksız bir ses duymaktayım oyunlarda,sizce bozulmak üzere mi?çözünürlüğü değiştirdiğimde kesiliyor ancak oyuna girdiğimde tekrar aynı ses başlıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kablodan olmalı bende de oldu bikaç kere kabloyla oynayınca geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Çözünürlük ve Hertz (tazeleme) bileşimine göre o ses çıkıyo. Tam olarak nedir bilmiyorum, ama kabloyla falan düzelmez o. Heralde ekranın eski... Büyük ihtimalle kısa süre içinde bi problem çıkartmaz, ama ses yüksekse, ciddi problem var o ayrı... [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 22:37 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 beyaz görüntü varken çok siyah görüntü varken az mı ses çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 genellikler eski monitörlerde 1024x768 çözünürlügene 80 + hertz seçersen luyor o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 benim samsung 737df dende ses geliyor bir yıldır. çok tiz bir ses sessiz bir ortamda çok rahatsız edici ama en ufak bir seste duyulmaz hale geliyor. ne yaptıysam sorun çözülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 aynen öyle sessiz ortamda kafayı yedirten bir ses ama normalde pek duyulmuyor ince cız diye :S 1280 : 1024 kullanıyordum şmdi 1280 : 960 yaptım ses kesildi gibi birşey.. tam tersi beyazda az ,siyahta çok ses çıkarıyor.. neyse azaldı gibi sanrm edit: monitör evet yeni sayılmaz,philips 107/S6 modeli 17' [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:12 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 benimde eski vestel monitörümde vardı o sorun,hertz ini düşürünce ses kesiliyodu ama tazeleme oranını düşürmeni tavsiye etmem gözlere çok zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 o hertz olayı 50 ve aşağısı için göze zararlı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Crt monitör hepten zarar zaten ya. Kaliteli bi crt kullanıyorum şu an, 1 hafta öncesine kadar orta karar bi LCD vardı. LCD'ye saatlerce baksam da ne baş ağrısı ne göz kızarması hiç bişey olmuyodu. CRT'de ne kadar kaliteli olursa olsun bi yerden sonra oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar