xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 beyler bugün 2 yıldır kullandığım makine durup dururken çok garip bir hata verdi hata şu psp ye mp3 atmak için her zamanki gibi usb kablosunu taktım fakat taktıgımda aynen su hata cıkıyor usb 2.0 olan bır aletı dusuk hızdakı bır usb ye bagladınız dosya aktarımı yavas olacaktır falan fılan. yanı bende usb 2.0 var bılgısayarda ama durup dururken usb 1.1 olmus gıbı oldu sorun nedır acaba yardımcı olursanız cok sevınırım bu arada usb 2.0 driver yukledım ınternetten duzelmedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 psp ye bişeler olmasın? diğer girişleri de denedin mi ? başka bi alet bağladığında aynı hatayı verdi mi? [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 17:56 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 evet hepsınde aynı hata maalesef tum portlarda tum aletlerde hıc fark etmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 son zamanlarda neler yükledin bilgisayara bi aklından geçir. büyük ihtimalle bişeyleri değiştirdi son yüklediğin programlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 usb portlarının hızını düşürmüş olabilir mi? mhz olarak yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bios ayarlarını değiştirmiş olabilir misin? Saçma bi soru oldu ama neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tamam sorunu sp2 yi tekrar yükleyerek çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar