Clubber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 arkadaşlar kalıcı dövme yaptırmak istiorm...ama ne yaptırcaamı bulamadm orjinal,değişik resimler yada motifler warsa paylaşırsanz sevinirim...bide tyrael in dövmesini taktım kafaya ama uygun bi resim bulamadm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 benim dövmem yok?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yok diablodaki tyrael i kastediorm =)) güsel bi dövme olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hehe anladım.. ben de yaptırmak istiorm güzel fikir hehe google da var bi iki resim ama yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eet bnde aradım ama çok renkliler bn sade görünsn ama güsel olsn istiorm...arkadaşmda hadriel yada ızual yaptırcak...ama hadrielin kız olduuna dair söylentiler war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Tyrael üye [şikayet et] § 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:18 [ özel msj ] benim dövmem yok?! sen Sazan dövmesi yaptır. said: Clubber üye [şikayet et] § 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:20 [ özel msj ] yok diablodaki tyrael i kastediorm =)) güsel bi dövme olabilir =) sende kılış yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ehuh güzel sazan resmi arıorm arkadaşlar banada el atın o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yardımcı olun yau =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yaz gugila tatu diye ciksin zıbınla result Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kndi portreni yaptırabilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 [spo] [/spo] 2.si çok acaibime gitti hitman hesabı alla alla ya =) [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:43 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ehm mesela bende 4 adet kanji bulunmakta..yer olarakta omuzlarımla göğüs arasında.. tenshi: tenbatsu: tabikide 2 dövmenin kanjileri yanyana olacak şekilde ve dövmeler sağ ve sol olmak üzere duruyor.. sana tavsiyem öncelikle ne tarz bşi yaptıracağına karar ver .. celtic-japon-tribal-anime-...vs vs ..daha sora şekil konusunda daha iyi yardımcı olabilelim derim... ayrıca şehir olarak neresi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 japon cocuklar ingilizce tattoo yaptırır bizim gençlik japonca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 semih ake diyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ne akesi gayet mutluyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eet hitman gibi barkod ilginç olabilir ama muzur arkadaşların alay konusu olabilirsiniz migrosta fln :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 abicim sıkılmıyor musunuz dövmelerinizden? arada değiştirmek ister insan. hergün aynı tişörtü giymemeye çalışan insanım iyice bayar herhalde.. bu arada lexius sen kazıtmıştın dimi dövmeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eskiler vardı bide phoenix ve bitane tribal papağan gibi bşidi :) 2 kolda onları çıkarttırdım lazerle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 neden sıkılasın.veletken yaptirmadiysan bi sorun yok.kafanin bastigi vakit istedigini yaptir pisman olmaman lazim cunku bunun bilinci ile yapiorsun.yani dovmemi her gordugumde "bu ne yaaaaaaa !!" gibi bir tepki vermiorum veya bunun daha azi bir tepkiyi.cunku ben yaptirdim ve isteyerek bir şevk ilen yaptirdim.bunun sonucuna katlanmak gibi deilde severek cici bir sekilde tasiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 iide zararları konusunda bi bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi bni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 melek yaptırmayın abi allaskına bu sene plajlarda herkesın sırtında vardı artısından bir cok arkadasımda melek yaptırdı.degistirr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 iyi yere yaptırırsan ve alerjin vs. yoksa yok bi zararı. hatta bizim okuldaki ulemacı arkadaşların çoğunluğu dövme/abdest sorunu tezinin çürütüldüğü görüşünde birleşmişlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ya görmediiniz bi yere yaptırın diolar onun muhabbeti ne peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bizim bi arkadaş topluluğunda vardı iskambil kağıtlarındaki 4 simge var ya her birisi birini yaptırdı ama şöle, bileklerinde 4 tane yön var mesela valeye sahip olanda vale var diger 3 yol boş digerinde, karo var diger 3 yol boş böle bişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 görmediğin yere yap ki 29 yaşından sonra sildirmek istiycen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar