Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tattoo için öneriler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar kalıcı dövme yaptırmak istiorm...ama ne yaptırcaamı bulamadm orjinal,değişik resimler yada motifler warsa paylaşırsanz sevinirim...bide tyrael in dövmesini taktım kafaya ama uygun bi resim bulamadm...
Mesaj tarihi:
eet bnde aradım ama çok renkliler bn sade görünsn ama güsel olsn istiorm...arkadaşmda hadriel yada ızual yaptırcak...ama hadrielin kız olduuna dair söylentiler war :D
Mesaj tarihi:
said:
Tyrael
üye [şikayet et]
§ 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:18 [ özel msj ]
benim dövmem yok?!

sen Sazan dövmesi yaptır.
said:
Clubber
üye [şikayet et]
§ 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:20 [ özel msj ]
yok diablodaki tyrael i kastediorm =)) güsel bi dövme olabilir =)

sende kılış yaptır.
Mesaj tarihi:

[spo] [/spo]

2.si çok acaibime gitti hitman hesabı alla alla ya =)

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:43 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

ehm mesela bende 4 adet kanji bulunmakta..yer olarakta omuzlarımla göğüs arasında..

tenshi:

tenbatsu:

tabikide 2 dövmenin kanjileri yanyana olacak şekilde ve dövmeler sağ ve sol olmak üzere duruyor..

sana tavsiyem öncelikle ne tarz bşi yaptıracağına karar ver .. celtic-japon-tribal-anime-...vs vs ..daha sora şekil konusunda daha iyi yardımcı olabilelim derim...
ayrıca şehir olarak neresi :)

Mesaj tarihi:
abicim sıkılmıyor musunuz dövmelerinizden? arada değiştirmek ister insan. hergün aynı tişörtü giymemeye çalışan insanım iyice bayar herhalde..

bu arada lexius sen kazıtmıştın dimi dövmeni?
Mesaj tarihi:
neden sıkılasın.veletken yaptirmadiysan bi sorun yok.kafanin bastigi vakit istedigini yaptir pisman olmaman lazim cunku bunun bilinci ile yapiorsun.yani dovmemi her gordugumde "bu ne yaaaaaaa !!" gibi bir tepki vermiorum veya bunun daha azi bir tepkiyi.cunku ben yaptirdim ve isteyerek bir şevk ilen yaptirdim.bunun sonucuna katlanmak gibi deilde severek cici bir sekilde tasiyorum :P
Mesaj tarihi:
iyi yere yaptırırsan ve alerjin vs. yoksa yok bi zararı. hatta bizim okuldaki ulemacı arkadaşların çoğunluğu dövme/abdest sorunu tezinin çürütüldüğü görüşünde birleşmişlerdi..
Mesaj tarihi:
bizim bi arkadaş topluluğunda vardı iskambil kağıtlarındaki 4 simge var ya her birisi birini yaptırdı ama şöle, bileklerinde 4 tane yön var mesela valeye sahip olanda vale var diger 3 yol boş digerinde, karo var diger 3 yol boş böle bişiydi.
  • Yeni Oluştur...