che Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 anladım ki her şey yalan yalan bu dünya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Secde ettim aşka taparcasına Uğrunda tanrının yolundan oldum. Sebep sensin bütün günahlarıma Sevdikçe sayende günahkar oldum. Seninle açıldı günah defterim. Korkutuyor beni mahşer günlerim. Yaradan'a hangi yüzle dönerim? Sevdikçe sayende günahkar oldum. İbadetim oldun inancım oldun. Sanki sen yarattın ben kulun oldum. Affet tanrım diye yalvardım durdum. Sevdikçe sayende günahkar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ne desem seni geriye getirmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 İnsanı yaşatan ümitler gibi Güneşi getiren saatler gibi Gerçege dönüşen vaatler gibi Geliver yanıma güldür yüzümü Olmaz hiç kederim olmaz hiç tasam Şaşırır kalırdın aşkı tanısan Beklemez gelirdim yerinde olsam Geliver yanıma güldür yüzümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Gel bana dogru, derdimi bilsen, kalbime girsen, ah gelebilsen, Gun gibi dogsan, arasan bulsan, Sen benim olsan, Ah benim olsan. Gel bana dogru, gonlume soldun. Sevinci buldun, hayra yordun, Bir ruya sanki gercegi varki, Cana can geldi dertleri kovdun. Gel bana dogru kalbimi kirma, gonlumu yorma, hasretim olma, sen bana yar ol, omrume nur ol , cennete yol ol, ellerin olma, gel bana dogru, hasretim hasret, anlarsin elbet, umidim sabret, gokyuzu indi, yeryuzu kalkti, askima bakti agladi hayret. Cekerim derdin dag gibi olsa Yanarim sevgin atesten olsa Kederin ahin hep beni bulsa Raziyim oylece gel bana dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Noldu kurudunuz kaldını kafanıza yiyince Müslüm Baba'yı?!? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu sabah yalnız uyandım sensiz olmaz, sensiz olmaz tanıdık kokular yok sensiz olmaz kahvaltım anlamsızdı sensiz olmaz, sensiz olmaz ilk sigaram bile tatsızdı sensiz olmaz anlaşılan alışmışım sensiz olmaz, sensiz olmaz bir verdiysem iki almışım sensiz olmaz aşk bir dengesizlik işi sensiz olmaz, sensiz olmaz dengeye dönüşendir sevgi sensiz olmaz yine kendi kendime sormadan duramadım niye seni böyle istiyorum bulamadım yalnızlık zor sokaklar çıkmaz sensiz olmaz, sensiz olmaz hep tekdüze her şey dümdüz sensiz olmaz anlamak çozmeye yetmez sensiz olmaz, sensiz olmaz biraz telaşlı, huzursuz sensiz olmaz yine kendi kendime sormadan duramadım niye seni böyle istiyorum bulamadım gece gelmiş, yatağım boş sensiz olmaz, sensiz olmaz sen uzaktasın, ben uzanmış sensiz olmaz anlamak çozmeye yetmez sensiz olmaz, sensiz olmaz biraz telaşlı, huzursuz sensiz olmaz yine kendi kendime sormadan duramadım niye seni böyle istiyorum bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Sayılmaz, cover bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 light müslüm şarkıları istemeyiz kardeşim.aktif haklı sadece MÜSLÜM. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:06 tarihinde, tellos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 lan olmuo işte sensiz olmuo lan!!.. offf :''( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Müslüm değil ama çimden geldi :)) Why did I have to leave my fears Behind the hills of loneliness? Why did I have to find her here, who loved the black behind my mask? Dreams of Sanity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 topicin ilk mesajı ibo'nun şarkısı ama adı neydi lan şarkının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 namerd olayım..... :'( gitmek istiyorsan durma hemen git ardından bakarsam namerd olayım her şey bitti artık bitti diyorsan adını anarsam namerd olayım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=9HDuZ8wQTAQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etrtube%2Enet%2Fizlesene%2Dvideo%2F1588%2FMuslum%2DGurses%2D%2D%2DSensiz%2DOlmaz%2Ehtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=2vVOiEgkTkU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=XYA5BDjSRZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hasret rüzgarlari cok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil baslamisti bak nasil bitti En güzel duygular silindi gitti Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana O cocuk gülüsün aklimdan gitmez Yalvarsam tanriya yazimi silmez Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 galiba che ile aktiftablet birbirlerinden ayrılmışlar.. şimdi ikisi de aşk acısı çekiyor! evet.. eveeeet.. böle olmalı.. davinci nin şifresini çözer gibin çözdüm tüm olayı.. evvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 feci damar: http://www.youtube.com/watch?v=nK-1aW8xXk4 Gençken çekmişliğm vardır da artık eski aktiftablet diilim :) En fazla hey gidigünler moduna girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 PEKİ SİZ GAY MISINIZ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hasret rüzgarları LIVE : http://www.youtube.com/watch?v=f2JApS3kb2s süper lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @Doruk: GAY SENSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bak tahrik ediyorsun sen de aktifsin ben de aktifim olmaz o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Son linkimi veriyorum. Gel bana doğru: http://www.youtube.com/watch?v=D2l46RQivwQ gidiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar