GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Nasıl yapıldığını bilen varmı acaba ?[hline]Come On! It's On! BlaCk_Dmc THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bana da lazım bu konuda bilgi[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 premier'de yapılıyodur. yani effect var ama yazıyı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 premier kurgu içindir. yazı ve efekt olaylarına da çok sınırlı biçimde imkan verir. gerçek işi efekt olan programlar ise adobe aftereffect, digial fusion, discreet combustion, flame(sgi) gibi programlardır.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 [Bu mesaj Sufi tarafından 12 October 2003 10:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ya after effectle ilgili bir lightsaber tutoriali buldum.yükledim aeyi ama pek bişi yapadım.bana yeni başlayan biri için önerebileceğiniz tutorial var mı?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 en basit yolu flash ve aurada yapmak. fazla öğrenecek bişi yok.. flashta yaptıktan sonra swf2avi ile export etmek gerekebilir.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Yaw flashla yapmayı zaten biliyorumda böyle daha gerçekti efektler mesela aslında patlamayan bir silahı patlıyormuş gibi göstermek falan[hline]Come On! It's On! BlaCk_Dmc THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 tamam işte. sen onu yaparsan sfxçiler, kurguzular işsiz kalır zaten. :) sen aurayla flashla idare et. onlarla da güzel şeyler yapılabilir gayetle hatta.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Hehe bunu diyeceğini biliyordum :)[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yannız dikkat ettim sen gorili aldın düzeldin sanki. :) özür filan dilemişin geçen enteresan aferim..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 aurora nedir? sitesi falan neder? cahilligime verin lutfen[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 aurora diil aura. kasar bulursun umarım.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 eğer basit şeyler yapmak istiyosanız (alta ufak bi logo, blur vs) virtualdub tavsiye ederim. default haliyle pek bi iş yapamaz ama sağdan soldan pluginleri bulursanız bu tür basit işleri rahatlıkla halledebilirsiniz sanırım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Ulead Media Studio da bu tip oyuncaklar var gibi hatırlıyorum. Biz okulda netekim basit hızlı kurgu ve efekt için Media Studio kullanıyorduk daha gelişmişleri için is Alaaddin diye bir program var hatta iice kastım evde stüdyo kuracam dersen Mac de kullanabileceğin "I-Mix Cube" diye bir ortam var odur bu olayın piri. Fakat I-Mix Cube tek başına bir program olmayıp video editing için geliştirilmiş bir sistemdir. Tüm Profesyoneller ise Kurgu ve efekt işlerini Avid isimli bir aletler zinciri ile yaparlar ki kendisi 50.000 USD den başlayan fiyatlara malolmakta olan bir sistem.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Yok be ŞenKasap bütün profesyoneller diil.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Tamam kurguya para vermeyi göze alan profesyoneller :P[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Onlar da diil. Kurgu dünyası çok değişti..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Abi tamamda bide sölesen bana ne çıktıını valla sevinecem. Ben geçen sene Yamyamda, Böcek yapımda, Platoda kullanıldıını biliyorum. Sonrasında kopmuş olmam şiddetle muhtemel.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Tamam canım kullanılıyo tabii ki. İki örnek vermem gerekirse Softimage|DS ve 5-D Cyborg diyebilirim. Ekstradan custom turnkey sistemler de yapılıyo. Misal olarak Computorium'un editing sistemlerini gösterebiliriz.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Draven, 14 October 2003 00:24 tarihinde demiş ki: aurora nedir? sitesi falan neder? cahilligime verin lutfen[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Aurora: Mitolojide şafak tanrısıdır. Ehehe arkidişler KESİNLİKLE vegas adlı program çok iyidir. film kurgusuymuş, vidyo üzerinde oynamakmış diğer tüm programlara basar. boyutu biraz büyük ama ayrıca crack'ini de yapın. Kullanımı çok kolaydır neredeyse herşeyi sürükle bırakla yapabilirsiniz...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 diğer TÜM programlara basıyo demek. Neden seni ciddiye almıyorum acaba..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 avid sistemleri biraz dinazor kalıyor artık.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 edit: typo [Bu mesaj Sufi tarafından 15 October 2003 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 zaten birşey mac tabanlıysa uzak duracaksın. yeni bile olsa...[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Genşler Türkiyede yaşıyoruz biliyorsunuz dimi. Biz herşeyin "abi ne kadara olur beh"li fiyatlarına bakarak iş yapan bir milletiz. High-end solution olarak binlerce sistem ismi uçuşmaktaır haklısınızdır. Fekaaat piyasamız öyle sanıldığı gibi high-end bir piyasa değildir. Netekim bu işlerle artık ilgilenmemeyi seçme sebebimde işte tam buradan geçmektedir. Peki siz farkındamısınızdır Türkiyede halen daha S-VHS yayın yapan onu bırakın ahla U-Matic bantla arşiv tutan televizyonlar bulunduğunun. Sanıldığı gibi hepsinin Digital sistemler kullanmadığının. Kullanım malesef her zaman ekonomisi gelişme isteğinden ötede fiyat/performans gerzekliği altında ezildiğinden dolayı evet Avid dinozor dur yüzlerce yeni sistem vardır. Ama işi ucuza yaptırmak isteyen Avid yaptırırdır. Bu nedenledirki her gördüğüm reklamcı, (sözüm meclisten dışarı) dünya standartlarını yakalamış arkadaşımıza acıyarak bakmaktayımdır. Neyse konuyla ne alakası varsa içimi döktüm bir anda fakat bu nokta şahsımca önemlidir çünkü üç tane ajans Türkiyedeki profili yansıtmaya yetmemekte. (Bu arada uslubumun sertliği şahsınıza değil olayda rol alan tüm alemin tikilerinedir. Bu sebeple alınmayınız acımı paylaşınız)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 paylaşıyoruz ve farkındayız kardiş. metin olmalısın...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar