Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video Dosyalarına Efekt,yazı vb. eklemek??

GICIK2

Öne çıkan mesajlar

premier kurgu içindir. yazı ve efekt olaylarına da çok sınırlı biçimde imkan verir.
gerçek işi efekt olan programlar ise adobe aftereffect, digial fusion, discreet combustion, flame(sgi) gibi programlardır.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003

[Bu mesaj Sufi tarafından 12 October 2003 10:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ulead Media Studio da bu tip oyuncaklar var gibi hatırlıyorum. Biz okulda netekim basit hızlı kurgu ve efekt için Media Studio kullanıyorduk daha gelişmişleri için is Alaaddin diye bir program var hatta iice kastım evde stüdyo kuracam dersen Mac de kullanabileceğin "I-Mix Cube" diye bir ortam var odur bu olayın piri. Fakat I-Mix Cube tek başına bir program olmayıp video editing için geliştirilmiş bir sistemdir.

Tüm Profesyoneller ise Kurgu ve efekt işlerini Avid isimli bir aletler zinciri ile yaparlar ki kendisi 50.000 USD den başlayan fiyatlara malolmakta olan bir sistem.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamamda bide sölesen bana ne çıktıını valla sevinecem. Ben geçen sene Yamyamda, Böcek yapımda, Platoda kullanıldıını biliyorum. Sonrasında kopmuş olmam şiddetle muhtemel.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 14 October 2003 00:24 tarihinde demiş ki:
aurora nedir? sitesi falan neder?

cahilligime verin lutfen[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist.

Aurora: Mitolojide şafak tanrısıdır.

Ehehe
arkidişler KESİNLİKLE vegas adlı program çok iyidir. film kurgusuymuş, vidyo üzerinde oynamakmış diğer tüm programlara basar. boyutu biraz büyük ama ayrıca crack'ini de yapın. Kullanımı çok kolaydır neredeyse herşeyi sürükle bırakla yapabilirsiniz...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Sosyal ağlarda paylaş

Genşler Türkiyede yaşıyoruz biliyorsunuz dimi. Biz herşeyin "abi ne kadara olur beh"li fiyatlarına bakarak iş yapan bir milletiz. High-end solution olarak binlerce sistem ismi uçuşmaktaır haklısınızdır. Fekaaat piyasamız öyle sanıldığı gibi high-end bir piyasa değildir. Netekim bu işlerle artık ilgilenmemeyi seçme sebebimde işte tam buradan geçmektedir.

Peki siz farkındamısınızdır Türkiyede halen daha S-VHS yayın yapan onu bırakın ahla U-Matic bantla arşiv tutan televizyonlar bulunduğunun. Sanıldığı gibi hepsinin Digital sistemler kullanmadığının. Kullanım malesef her zaman ekonomisi gelişme isteğinden ötede fiyat/performans gerzekliği altında ezildiğinden dolayı evet Avid dinozor dur yüzlerce yeni sistem vardır. Ama işi ucuza yaptırmak isteyen Avid yaptırırdır.

Bu nedenledirki her gördüğüm reklamcı, (sözüm meclisten dışarı) dünya standartlarını yakalamış arkadaşımıza acıyarak bakmaktayımdır.

Neyse konuyla ne alakası varsa içimi döktüm bir anda fakat bu nokta şahsımca önemlidir çünkü üç tane ajans Türkiyedeki profili yansıtmaya yetmemekte.

(Bu arada uslubumun sertliği şahsınıza değil olayda rol alan tüm alemin tikilerinedir. Bu sebeple alınmayınız acımı paylaşınız)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...