Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No Lifer'ım (!)

Bone

Öne çıkan mesajlar

ne lüfer'im

tadım çok güzel, etim şahanedir

ne lüfer'im

buğulamam şahane olur

ne lüfer'im

bi küçük boyuma sarı kanat denir

ne lüfer'im

aslında pek bi saldırganım.. kaptan custo bilem "lam bu hayvan pek bi saldırgan.. köpekbalığı ebadında olmasını istemezdim" demiştir benim için

ne lüfer'im

derya kuzusu mübarek!
Sosyal ağlarda paylaş

eger 16 yasında içip içip sapıtmayı, insanları sadece sevmedikleri için dayak atmayı, sırf hava atabilmek için kaşarlıklarıyla ünlü kızlarla çıkmayı çok bi bok zanneden insanlarla muhattap olmaktansa pc başına yumulmak no liferlıksa, bone un yaptıklarıda no liferlıksa hodri meydan bende no lifer ım.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bone dışarıda kendi gibi değilde başkaları gibi olmaya çalışan kişileri ve içten gelmeyerek sırf yapmış olmak için yapan insanları eleştirmeye çalışmış. Kimi yerde dili biraz sivrileşmiş bunların bazılarında ona da katılıyorum ama sanki küçüklüğünde yaşayamadığı bazı şeylerden dolayı bunları kıskanıp eleştirdiği gibi bir kanıya vardım.
Sosyal ağlarda paylaş

olives terazine tıkladım dostum :P

@sensible: Bursa-İzmir-Ada Pazarı (hoş bundan şüpheliyim)-İstanbul-Ankara gibi büyük şehirlerde oturanlar olarak bakarsak haklısın öte yandan <100.000 olan şehirlerde (örnegin oturdugum yer çanaklkale) verdigin öneri gerçekten yersiz kalıyor. Bu arada pc başından ne kastettiginizde çok önem taşır,pc başında oturup full oyun oynayıp (ve bir işte çalışıyorsanız) kazan dıgınız parayı bile oyuna yatırmak var, forumlara girip kafa denginiz insanlarla msn den konuşup ( çok ii anlaşırsanız ilerde buluşup), eglenmek için oyun oynayip, düzügn insanlar bulmak için bilgisayar başına geçmek var çünkü düşünürsek dışardıda dolaşıp zibilyon arkadaşı olupta abazalık yapmak için internet cafeye gelip yonjadan birini bulup cam pls diye yalvarmak... asıl o no liferlıktır kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone seni tebrik ediyorum.Sana katılıyorum çünkü dışarıda beraber yaşamaya değecek bir kitle yok.Her taraf özenti,sığ beyinli,lüzumsuz insanlarla dolu ama ; merak etme bu koyunları güdenler hep bizim aramızdan çıkar

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:55 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:58 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bledacım,sen kendi hayatını öyle seçmişsin.o zaman başkalarının y aşam tarzınada bok atma.

yani amerikan filmkleri izleyip yok populer kızla cıkma falan filan gelip burda yazmayın.

bone a gelince.sende bu hayatı seçmişsin.futbola ilgisi olmayan birçok arkadşım var.bende sigara içmiyorum mesela.bunların no liferlıkla alakası yok

illa vodka redbull içmek zorunda değilsin sosyal bir insan olmak için

yapılıcak bir çok şey var.ama bunu sen zaten kendin seçmişisn.öyle olmak istemişin olmuşsun.

dünyaya birkere gelioruz.herşeyi yapıp denemek lzm.ayrıca şuanki durumun senin iş hayatını evlikik hayatınıda çok etkilicek.yani şimdi güel gelebilir.ama ilerde napıcaksın.

@razien:bak işte anyı şeyi yapıosunuz.şimdi bende no liferlara rockçılar gotiklere metalcilere abuk subuk laflar söyleyebilirim

ama onların tarzı o.sizin gibi olmayanlara saygı duymak zorundasınız.

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:15 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

No Lifer'ım,
Çünkü oyunlarda hırs yapıp en güçlü karakterleri kasıp önüme geleni ezenlerden olamadım.
Bunun yerine bol oyun oynarım ve onların tadını çıkarmaya çalışırım.

Logos un en iyi assasini bendim, herkesi yaktım yıktım. vs'da rakibim yoktu !!!

gerisine tamamen katılıyorum. birde kedi köpek sevmem o kadar. + sporün her türlüsü iyidir :D

bunun "get a life" yada "kız" la alakası yok bence.

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:21 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...