Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Olmamış Bone, yeşil sahalarda görmek istemediğimiz hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 itiraf ediyorum huleyyn bende no liferim. [spo]zaten biliyordunuz demi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ne lüfer'im tadım çok güzel, etim şahanedir ne lüfer'im buğulamam şahane olur ne lüfer'im bi küçük boyuma sarı kanat denir ne lüfer'im aslında pek bi saldırganım.. kaptan custo bilem "lam bu hayvan pek bi saldırgan.. köpekbalığı ebadında olmasını istemezdim" demiştir benim için ne lüfer'im derya kuzusu mübarek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bone dan çok bone a laf sokmaya çalışanlara da en az bone kadar gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 uzun uzun yazardım ama ruh halin iyi değil , kafana çok taktıgın seyler var gibi bulundugun yaşam tarzından uzaklaşmak iyi gelebilir kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 no lifer ın türkçesi yok mu? ne biliim mal gibin yaşıyorum, otum ben, ortam çocuu değilim hede hödö.. artık daha iyi bir öneriniz varsa o da olur aslında.. no lifer nedir yaw? türkçesi yok mudur bunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 "pc başına bağlanıp yaşamdan kopmuş kişi" olarak tanımlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 No Lifer'ı; Pek bir hayatı olmayan,çok arkadaşı olmayan,zamanını sürekli evde aynı verimsiz işleri yaparak geçiren,akıl olarak kendini geliştirmemiş ezik şahsiyet diye tanımlayabiliriz. bone'a laf sokmuyorum. Bunun anlamı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eger 16 yasında içip içip sapıtmayı, insanları sadece sevmedikleri için dayak atmayı, sırf hava atabilmek için kaşarlıklarıyla ünlü kızlarla çıkmayı çok bi bok zanneden insanlarla muhattap olmaktansa pc başına yumulmak no liferlıksa, bone un yaptıklarıda no liferlıksa hodri meydan bende no lifer ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 İyi de bunun başka alternatifi yok mu? Pc başı mı sonuç? O insanlarla muhatab olmaktansa düzgün insanlarla muhatab olmaya ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bleda tüylerim diken diken oldu dostum. +reputation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: No Lifer'ım, Çünkü halen bir arabam yok, araba kullanıp sokakların tozunu atmıyorum. Onun yerine dolmuşa veya otobüse binip insanların arasında gidip geliyorum. OOO BONEQ HALKA KARIŞMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bence bone dışarıda kendi gibi değilde başkaları gibi olmaya çalışan kişileri ve içten gelmeyerek sırf yapmış olmak için yapan insanları eleştirmeye çalışmış. Kimi yerde dili biraz sivrileşmiş bunların bazılarında ona da katılıyorum ama sanki küçüklüğünde yaşayamadığı bazı şeylerden dolayı bunları kıskanıp eleştirdiği gibi bir kanıya vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 olives terazine tıkladım dostum :P @sensible: Bursa-İzmir-Ada Pazarı (hoş bundan şüpheliyim)-İstanbul-Ankara gibi büyük şehirlerde oturanlar olarak bakarsak haklısın öte yandan <100.000 olan şehirlerde (örnegin oturdugum yer çanaklkale) verdigin öneri gerçekten yersiz kalıyor. Bu arada pc başından ne kastettiginizde çok önem taşır,pc başında oturup full oyun oynayıp (ve bir işte çalışıyorsanız) kazan dıgınız parayı bile oyuna yatırmak var, forumlara girip kafa denginiz insanlarla msn den konuşup ( çok ii anlaşırsanız ilerde buluşup), eglenmek için oyun oynayip, düzügn insanlar bulmak için bilgisayar başına geçmek var çünkü düşünürsek dışardıda dolaşıp zibilyon arkadaşı olupta abazalık yapmak için internet cafeye gelip yonjadan birini bulup cam pls diye yalvarmak... asıl o no liferlıktır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 BONE, Arabam yok diyorsun Antalya'ya Mercedes Jip le geliyorsun ama olmuyor böle (tamam babanın jip) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bone seni tebrik ediyorum.Sana katılıyorum çünkü dışarıda beraber yaşamaya değecek bir kitle yok.Her taraf özenti,sığ beyinli,lüzumsuz insanlarla dolu ama ; merak etme bu koyunları güdenler hep bizim aramızdan çıkar [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:55 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:58 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bledacım,sen kendi hayatını öyle seçmişsin.o zaman başkalarının y aşam tarzınada bok atma. yani amerikan filmkleri izleyip yok populer kızla cıkma falan filan gelip burda yazmayın. bone a gelince.sende bu hayatı seçmişsin.futbola ilgisi olmayan birçok arkadşım var.bende sigara içmiyorum mesela.bunların no liferlıkla alakası yok illa vodka redbull içmek zorunda değilsin sosyal bir insan olmak için yapılıcak bir çok şey var.ama bunu sen zaten kendin seçmişisn.öyle olmak istemişin olmuşsun. dünyaya birkere gelioruz.herşeyi yapıp denemek lzm.ayrıca şuanki durumun senin iş hayatını evlikik hayatınıda çok etkilicek.yani şimdi güel gelebilir.ama ilerde napıcaksın. @razien:bak işte anyı şeyi yapıosunuz.şimdi bende no liferlara rockçılar gotiklere metalcilere abuk subuk laflar söyleyebilirim ama onların tarzı o.sizin gibi olmayanlara saygı duymak zorundasınız. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:15 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 No Lifer'ım, Çünkü oyunlarda hırs yapıp en güçlü karakterleri kasıp önüme geleni ezenlerden olamadım. Bunun yerine bol oyun oynarım ve onların tadını çıkarmaya çalışırım. Logos un en iyi assasini bendim, herkesi yaktım yıktım. vs'da rakibim yoktu !!! gerisine tamamen katılıyorum. birde kedi köpek sevmem o kadar. + sporün her türlüsü iyidir :D bunun "get a life" yada "kız" la alakası yok bence. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:21 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 abi adam laf atmış işte millete.no lifer dışarı çıkmayan demek madem e ne alakası var bunla.gitmiş işte nargileye gidene bişey yapana magazin okuyana laf atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Lorratar BBG ye girsen 1. cıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 nereye laf atmis yahu adam ben nargileye gitmem diyince nargileye gidenlere laf atmis mi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 tek tek anlattıgı maddelerde genel olarak yapmadıgnı söylediği şeyleri küçümseyerek anlatmış ki bu da bi laf sokma çabası içinde oldugunu gösteriyor Bone'un. olsun. No lifer adam laf sokar arada.napcak başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 fistan anlattı işte ben daha uzun yazardım yarım saat şimdi sağol =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 adamın tarzı bu , get a life la alakası yok. yada no lifer ım diyerek kendini yanlış ifade etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eğlence lazım mı gençler? [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:42 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar