Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bir türlü mantığıma yatmadı,eski başlıklarda pek konudışı ve altta diye yeni bir başlık açtım.. Herkesin dilinde kredidir gidiyor,nedir bu kredi diye baktım,karşı taraftaki clients.met (snrm doğru hatırlıyorum) dosyayasında senin onun bilgisayarndaki sıran var ve sen ona göre yukarıya çıkıyorsun.Buraya kdr süper akıllıca bir yöntem.. Ancak senin sen oldğunu nasıl anlıyor bu kısım kafama yatmadı :)modeme reset atsan IP değişir olmaz,programdan desen hiç silmemen yada format atmaman lzm olmaz,donanımdan desen yok artk daha neler ,gerçi bşkada yanıt kalmıyor ama bir türlü kafama yatmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 emule kredi mredi anlamam ama her bilgisayarın 8 haneli (1234-5678) bir hardware fingerprinti oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 içinde bi dosya var oraya kayıt ediyor kredileri. benim çok işime yaramıyor ama o olay tam anlamadım modla alakalı olabilir. programı açtıktan yarım saat sonra iyi bir listeyle full performans dl ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 dediklerinde bir problemim yk ztn :)sorum bşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 birde 11GB temp dosyası gözüküyor hemde 72 adet,bnm listemde 72 tane dosya bile yk :S bunları silsem sorun çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 emule mail adresi kullanıyo, kullanmıyomu ona göre şey ediyodur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: emule mail adresi kullanıyo, kullanmıyomu ona göre şey ediyodur işte anlamadım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 emuleun içindeki bi dosya da saklanıyo krediler.format atıyosanız önemli deil emule klasorunu yedekleyin sora aynen yerleştirin dewam edin sorun olmuyo.her 1 mb upload 1000 kredi demekti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bnm mantığıma hala yatmadı :/ sonuçta kndi kredin sende bulunmuyor ,karşı tarafta depolanıyor,peki karşı taraf seni nasıl tanıyor bunu merak ediyorm işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yüklerken mail adresi soruyo ya yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 :) yüklerken mi? hmm bn mod kullanıyorum,normal emule hiç kullanmadım bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @seperate 24 tane veya 18 tane falan mı var ? Listendeki her bir dosyanın temp klasorunde 3 veya 4 dosyası var. Silersen problem çıkabilir. Yok eğer 5-6 tane dosya varsa listende ve 72 öğe warsa temp klasöründe bunların çoğu bozulmuş .part dosyasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 listeyi önce sıfırlayıp snra hepsini silicem ztn..bu olayı kimse bilmiyo mu :)vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 listenin tamamını indirmene gerek yok. Mouse unu listendeki dosyaların üstüne getir tıklamadan. Orda bilgiler açılacaktır. Orda o dosyanın hangi .part dosyasına ait olduğu yazar.(001.part gibi) Yani tempteki silmeyeceğin dosyalar onlar. Diğerlerini silebilirsin. Bir tek şuna dikkat etmen gerekiyor. Örneğin silmiyceğin dosyaları içinde 001.part var ise 001.part.met/001.part.met.bak/001.part.met.txtsrc leride silmemen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar