Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emule ve kredi..

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Bir türlü mantığıma yatmadı,eski başlıklarda pek konudışı ve altta diye yeni bir başlık açtım..

Herkesin dilinde kredidir gidiyor,nedir bu kredi diye baktım,karşı taraftaki clients.met (snrm doğru hatırlıyorum) dosyayasında senin onun bilgisayarndaki sıran var ve sen ona göre yukarıya çıkıyorsun.Buraya kdr süper akıllıca bir yöntem..

Ancak senin sen oldğunu nasıl anlıyor bu kısım kafama yatmadı :)modeme reset atsan IP değişir olmaz,programdan desen hiç silmemen yada format atmaman lzm olmaz,donanımdan desen yok artk daha neler ,gerçi bşkada yanıt kalmıyor ama bir türlü kafama yatmadı :S
Sosyal ağlarda paylaş

listenin tamamını indirmene gerek yok. Mouse unu listendeki dosyaların üstüne getir tıklamadan. Orda bilgiler açılacaktır. Orda o dosyanın hangi .part dosyasına ait olduğu yazar.(001.part gibi) Yani tempteki silmeyeceğin dosyalar onlar. Diğerlerini silebilirsin. Bir tek şuna dikkat etmen gerekiyor. Örneğin silmiyceğin dosyaları içinde 001.part var ise 001.part.met/001.part.met.bak/001.part.met.txtsrc leride silmemen gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...