Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hesap ödeme mevzusu

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Hesap ödeme mevzusunu çok takılıyorum ben yaa. Eyvallah durumumuz fena değil ama benim ailem benim için çalışıyor benim arkadaşım için değilki? Ya ne bilim özel bi durum, özel bi gün olur tabiki veririm ama oyun oynayan, arkadaşlarıyla çıkıp içmeyi seven bir insan olarak hepsine birden yetişemiorz be gülüm. Ya bu benim beğendiğim kızların hepsi mi benden fakir? Ya da napıolar bu paraları abiler?

ps: Şu an beraber olmak istediğim(duygusal manada) kız tam istediğim şekilde bi insan, tam bi almancı umuyorum olacak. inşallah amin diyin lan
Sosyal ağlarda paylaş

direk konuya girmişsin,ben biran tekrar baştan okudum birşeyi mi kaçırdım diye.hepsi senden fakir mi denk geliyor bilemem de ben hep ters baktım bu mevzuya.belki malca belki enayice ama hiç ödetmem sevgili söz konusu olunca.bir kere olmuştu gerçide sonrasında tek kelime edememişti bu konuda :)

p.s: konuyuda çevirdik galiba başka bir yerlere ya neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

o da var işte.. param varsa içimden geliosa veririm de, abi ne bilim çok sık gelmio o anlar işte.. kıza da diemiosun param yok çıkmayalım e öbür türlü paran yok bi bok yiemiosn iki ucu boklu dere..arkadaşlarım için zerre düşünmem kime ne para vermişim.. o arkadaşımdır nolcak da yarın öbür gün gidicek büyük ihtimalle bu insan nie para yedirimki..bilemiorm belki çok ciddi bişi yaşamadıımdandır hakkaten
Sosyal ağlarda paylaş

ödeme alışkanlığı yoksa ödemez. genelde ilk annelerinden alırlar bu telkini "al bak bu parayı veriyorum hesabı birlikte ödeyin ayıp olmasın arkadaşına" şeklinde, eğer anne bunu yapmazsa veya gıcık kız arkadaşlarından biri "aaa sen yoksa hesabı alicana ödetmiomusun hahaha ay bırak verme o parayı ben avondan iki ruj bi parfüm satayım sana daha çok gözüne girersin çocuğun" derse o kız bu alışkanlığı kazanamaz, daha çok anneden ve arkadaş çevresinden kazanılan ahlakla ilgili bir meseledir
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü malesef şu an etrafımda bir sürü bu tipte kız var. Tamam aralarında düzgünleri de varda ben onlardan hoşlanmıyorum(onlarda güzellikten patlyo hehe). Hatta arkadaş olarak takıldığımız(arkadaş grup olaraktan) bazı kız arkadaşlarımız bile kesinlikle yeltenmiyor hesaba onları boğasım var.
Arkadaşlarımla olan durum şu, paranın bahsi geçmiyor, o gün birinde para yok diyelim direk çekiyoruz bu sürekli tekrar eden bir şey değil.
Ama kız arkadaşım bana çıktığımızın ilk haftasında(k750i kullanıyorum şu anda), bana sirocco edition al diosa(çok ciddi olarak günde 3 tekrar olarak), d.günümde armaniden şunu istiyorum diosa, beyaz converse'im yok diyip manalı bakıyorsa ben senin boynunu kırarım arkadaş.

bilmeyene not: nokia 8800 sirocco edition 1500-1750 ytl fiyat aralığında satılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@DoruK galiba haklısın ailelerini de boğmalıyım:D

@Pyro malesef sonradan sevebilen bir insanım bir kaç istisna dışında.. ama artık son yaşadığım(yabancı bir kız mevzusu) ilişkiden sonra gerek o eski kızı yenilerinde aramam gerek yukardakinin bir oyunu olduğunu düşünmemden dolayı daha ciddi bakıyorum ilişkilere ve alelade işlerden kaçınıyorum

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 07:14 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

üç kuruşluk hesap ödeyecek kız bile bulamıyorum ben kaldı ki 1500 yetelelik cep telefonu filan isteyen kızlar nerdeymiş bunlar. anlamadım ki. sadece benim takıldığım kızlar niye hep hesabı ödeme konusunda ısrarcı her halde. çay içiyoruz diyelim bi kalkıyorum lavaboya geldiğimde kız hesabı ödemiş oluyo ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

çıkılmaz o işin içinden..
kendi paramı başkasının ödemesinden hiç hoşlanmam ayrıca..
ha başkasının parasını durumum uygunsa öderim o ayrıda,yiyip içip 5 kuruş para ödemeden kalkınca gece rüyalarıma giriyor.
öyle.

ha sevgili vs muhabbetine dersen,ben bilmem o işleri.
aranızda anlaşırsınız,nası kontörün yoksa paso o arıosa paran yoksa o öder sonra sen falan filan heralde ne bileyim ake.

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 13:58 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

heh herkes erkek - kadın eşitliğini savunuyor ama nedense iş hesap ödemek gibi şeylere gelince "kız ödemez ayıp" oluyor. nesi ayıp ya. ayıp yatakta olur arkadaşlar. nasıl senin arkadaşın senin için birşeyler yapıyorsa, kız arkadaşın ya da erkek arkadaşın da birşeyler yapacak. gün olur paran olur sen ödersin, gün olur parasızsındır kız öder. ortak ödersiniz ne bileyim. takılınan şey çok saçma aslında. bunda utanılacak bir şey yok ki. zaten sürekli hesabı sana geçiren kız eşektir. utanma arlanmadan yoksun demektir. o kız da sana gelmesin bi zahmet zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...