unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 dun gece saat artik 2 bilmemkac miydi neydi bir baktim hurriyet.com.tr sitesine, allaah, iraktaki turk elciligi bombalanmis, bas haber. haydaaa dedim. bugun kalktim, biraz once bir baktim ki, hurriyette `rektorlerle anlasildi` bas haber, ne milliyette ne hurriyette bombalama olayina dair EN UFAK bir link yok !! anlasilan sabah mesai olunca bir `editor` uyardi ya da uyarildi da, haberi iraga asker gonderme olayina karsi kamuoyu olusmasin diye kaldirdilar... yok canim derdim dogan grubu hukumetin hareketlerine destek olmak icin gundem yaratiyor dendiginde... gercek payi var demek ki. biz `MALIZ` ya boyle, baska gazeteler yazacak ama bu `major` gazeteler yazmayinca dikkatimizi cekmiycek. davariz biz demek ki. cok sinirlendim. bir de mesaj attim siz bizimle dalga mi geciyorsunuz diye.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 zaten manset bugunku gazetede guncel olaylar oldugunda guncelliyorlar siteyi manset degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Dün haberleri izlemedim orda da böyle bir gizleme yapıldı veya baştan savma geçiştirildi mi? Gazetelere mail ile bunun sorumsuzluk olduğunu ve Türkiyenin bir konsolosluğunun bombalanması haberinin kaldırılmaması gerektiğini yazmak lazım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar