MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 garip gelmezse garipserim :D.hepimiz dili kulagi ostaki borusu oldun teşkur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 normal adam buraya karı kız resimleri koyup şekil yapmaya calısmaz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 7 yaşımdan beri turistlerle etkileşimdeyim diyorum siz hala tartışıosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 gunluge falan yazsaymis keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 turistlerle herkes etkileşimde yurtdışını bırak hadi.ufaklıgından beri tatile giden herkes turistlerle içli dışlı olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Etkileşim var, ETkileşim var Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 pardon,tanıyamadım ben bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bende çıkaramadım sizi? Tanışıyor muyuz bayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 amagad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @diablo.. Yapma gozunu sevem, adam aşkini ilan etmiş.. Bugun Türkiyenin En cok satan, en buyuk gazeteleri ( tatili tr de yaptim oradan biliyom. ) haftalar boyu mansetten selulit girdi.. Tamam yaz, haber yok felan ama. Abi bu kadar hazircilik olmaz, biz de agzimizi acip izledik o selulitleri.. Adi selulit herkesin nere baktigi malum zaten.. Nerde araştirmaci gazetecilik felan yahu.. Yapma.. Simdi gelmiş, adamin turistle ilişigini gosteriyorsun.. Metafizigimiz bambaşka abicim.. O yuzden.. Rahatliyacaksin. Kaşi gobegini rahat rahat sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 magazin ula bu ne arastirmasi.. ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Zaten gazete'de magazinden olusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 beni kendinizle karıştırmayın.magazin haberlerini takip ederim de selülit haberlerinde milletin orasına burasına bakıp ohşş yapmıyorum yani göbeğim olsa kaşırdım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Oha nasil yani ? Aldirdin mi ? Goobegeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 estetik yaptırdım.doktor amca al dedim.al gitsin oda aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Toplu alimda indirim mi var di ? Melih de galiba aklini aldirmişda. Herif cikip, su için Allah yagdirmadi nerden bilicez demiş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ankara'yla pek alakam yok ordaki estetik durumlarını bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ya adam rusun birine aşık olmuş büyütücek bişey yok arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Heh bende yaşadım aynısını bi fransızla, annesi benden nefret ediodu, cam açtıımızda konuşma o teröristle diye bi ses bile geldi arkadan.. Normalde çift dalardım fakat olmuyor tabi.. Bi sora konuşmamaya başladık ama benim aklımda kaldı tabi..Nese gittim bu sene fransaya takıldık 2-3 gün, ilk defa öpüştük felan(hiç istemediğm halde, yeniden başlamaktan korkuodm tabi). 1 hafta sora geri döndüm paris'e tekrar görebilmek adına ve sattı gelmedi(ben onun için tam paris'e gittim o 2 dakka gelemedi kısacası). O an acaip mutlu oldum ve kafamda bitirdim. hiç bi arkadaşa tavsie etmiorm yabancı biriyle ciddi bi ilişki yaşamasını..olmuyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yabancıyla ilişki dediğin bir, bilemedin iki geceliktir. fazlası iki taraftan birinin hayalidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahah kıro kıro tipler bile takıyor koluna en güzelinden rusu evleniyor hatta. ne hayali. gerçek bunlar. asıl siz hayal dünyasındasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 abicim o rus 5 ila 8 sene içerisinde the thing ile alien karışımı gayet hayali birşeye dönüşüyor rusla evlenme konusunda bu kadar iyimser olmana şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 abi rusun hayali zaten ordaki hayattan kurtulup burdaki nispeten daha ii olan hayata geçmek.. öropadan kızla o iş hakkaten hayal oluyor..tamam ruslar çok güzel de, ordaki kızlar hem güzel hem akıllı hem kültürlü hem mütevazi hem şöle hem böle..mükemmel gibi bişi yani.. ha burdada var aynılarından rusyadada vardır onlarnda bize bakma şansı az..avrupada isem bunların topu böle olduu için prob yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 arkadaşlar hayal diosunuz da, daha geçen korax evlendi yabancı bi yengemizle.. hayal diil hayat demek lazım bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yahu solonor benim bahsettiğim yabancı ne senin söylediğin ne.. evet çok genelleme gibi durmuş mesajım ama kastettiğim zarek in mesajındaki tipte yabancılar elbet. zaten öyle olsa dünyada herkes kendi milletinden insanla evlenirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar