firatram Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 1 hafta once alanya'ya otele gittim.Normalde gunumun cogunu pc basında geciririm.Fakat asosyal degilimdir.Uyum saglarım gruplar olustururum.Herneyse otele ilk gittigimde genclere yonelik aktivitelerin zayıf oldugunu gordum.Canım sıkılmaya baslamıstı ve resepsiyondan top alıp basket sahasına indim.Saha bombostu.1.gunum boyle bos bos atıs yaparak gecti.2.gunumde bir rus bir litvanyalı ve onun kucuk yegeniyle tanıstım.RESİM : [spo] [/spo] 3. gunde kanlarımız ısınmıstı.Artık biraz beach partilere gitmemiz gerekti.Ve gittikde.Orada su hos orta asya rusu bayanla tanıstım ( * ) (ben ve o): [spo] [/spo] Bakışları beni benden alıyordu.Bilardo salonunda atışlarının sonunda bana bakıyor,sacımı oksuyordu.Fakat ertesi gun yeni elemanlarla tanısıp grup icine aldıktan sonra yeni elemanlardan ( rus ) birinden bir soz duydum.Once elemanın resmi : [spo] [/spo] Duydugum soz ise suydu : "angelica ( rus kız ) regis'den ( litvanyalı ve su andaki oteldeki en iyi dostum )'dan hoslanıyormus.O gece biraz mayhos olmustum.Ayrıca ilk kez toplu halde disko yapıcaktık.Ve yaptık. Ertesi gun ise ilk tanıstıgım rus eleman 4 tane turk kızına abazanlık saldırısı yaptı.Durumu ben kurtardım.Onlarıda gruba aldık : [spo] [/spo] O gun 2 rus kızla tanıstık.Onlarda gruba geldi.Benim icin hayatımın en iyi zamanı yasanıyordu : [spo] [/spo] Ortam karısmıstı.Ayrıca ortaya seker bir yaratık daha cıkmıstı.Turk kızlardan birinin kardesi idi.Bu arada litvanyalı regis rus kızı red etmisti.Turk kızları ise rus kız icin "alem kızı" diyordu ve benim ondan hoslandıgımı biliyorlardı.Kızda benim sacımı oksamaya devam ediyor beni ask sarhosu ediyordu.Neyse 5.gun diskosunda ufak turk kızıyla sakalasıyordum.Kardesim gibi sevmistim : [spo] [/spo] Fakat oda ne Karsı atakmı ? [spo] [/spo] Bu arada Turk kızları litvanyalı regisi bagırlarına basmıs abileri gibi sahipleniyorlardı.Bende o iki rus kızla ve mr.vodka yani uzun saclı rus ve ilk tanıstıgım rusla dans edip vodka iciyordum.Turklerden iyice uzaklasmıstım.Aramızdaki samimiyet yerini ciddiyete bırakmıstı. [spo] [/spo] Gunler boyle pembe diziler gibi heyecan ruzgarı icinde gecerkene acı haber geldi.1 gun erken otelden ayrılmak zorundaydık.O gun Turk kızlarından rus kızlarından ve rus elemanlardan cok hos karsılıklar aldım.Regisdende oyle.Kankalık havası vardı havada.Fakat benim gozlerim "angelica" daydı.Onu arıyordum.Ve bulamadım.Mecburen resepsiyonda annemle oturmaya basladım.Annem tuvalete gittiginde rus kızlardan sisman olanıyla o rus ufaklık geldi.Rus kız kucagıma oturdu.Foto cektirdi.O sırada annem geldi.Epey sekli kaymıstı.Neyse taksiye bindik.Benim gozlerim yasarmaya baslamıstı.Angelica'yı arıyordu gozlerim.Allah'tan tel numaramı ona vermistim.Onun tabirinde SMS atıcaktı bana. Bu hikaye boyle.Bir grup kurmayı basardım : [spo] [/spo] Fakat su anda o kadar uzuluyorum ve o kadar icimde buyuk bir bosluk varki pcbasında dursam acı,dısarı cıksam acı.Turk kızlarına ve insanlara bakıs acım degisti.Artık benim gozumde turk insanı yabancı gibi geliyordu.Ama ben su anda bile angelica'yı dusunuyorum :(((((((((... Arasıra aglıyorum.Napıcam bilmiyorum.Hayatımda bu kadar macera ustune boyle bir kızı kacırmak gercekten cok cok acı geliyor bana... Su anda onun SMS'ini bekliyorum. Ha bu arada sunu soyleyeyim.Kız cifte oynuyordu o belli ama,kızın bana karsı tutumu diger erkeklere karsı tutumu gibi degildi.Barmen ona sulandıgında benim sert bakıslarımı gordugunde basını ceviriyordu.Napmaya calısıyordu ? O cocugu bana neden "my little boyfriend" diye tanıttı... :((((((( bohuhuhuhuhuh... [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:00 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yılın topigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 dostum rus kızları demişsin ama bu fotoroman çıktı.. seni badakizm ile tanıştıralım. bu sıralar çok popülermiş.. ona bi bak.. badak ol.. kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 OF ABİ AHSHASHSADHSDHASDHSDHHDSHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 unutcaksın abi,yabancı biriyle birlikte olunca öyle oluyor. zamanla unutursun,yoluna girer hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: Olivies üye § 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:04 [ güncelle ] [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- yabancı biriyle birlikte olunca öyle oluyor. abi ben oldum ona göre,havasıda var burda.seklimide koyarım.. gibi olmus :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bookmarklara ekledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ancelika güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 kız konusunda aramasını bekle yada sen ara gidip gelirsiniz birbirinizin yanına sürekli falan filan.diğreleriylede aynı şekilde arayı koparma.onlar yine gelir alanyaya sen yurtdışına giderisin falan işte.başkada yapabilceğin bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 güzin ablaya yazar gibi yazmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Dayi bu ne, ne bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 oo vanilin yeni aşkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Yılın en iyi kişisel topiği ödülünü hakediyor bu :) Konuya gelecek olursak, aynı şeyi bende bir ingiliz hatunla yaşamıştım.. Üstelik onun babası Türk düşmanıydı.. Hiçbir şekilde görüşemedik bi daha.. Bi kere yabancı hatunlarla içli dışlı olunca Türk kızları daha bir soğuk geliyor kesinlikle.. Eğer okumaya yurtdışına gitmeyi planlamıyorsan yapacak birşeyin yok.. Ben gidiyorum mesela eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: oo vanilin yeni aşkı therbiyesisleshme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Ciddi cevap yazmak istiyorum ama yapamıyorum... Firatram gurum olur musun? Otelde nasıl hatunlarla tanışılır falan bi anlat yol göster bana. Çok yalnızım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 padawanın olayım yetiştir beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 varoşlardan kopmus gelmiş ecnebilere aşık olmuyomusunuz, bitiyorum o anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bundan sonra buna benzer bir durum yaşadığında artık ne yapıcağını biliyorsun en azından. gerçi yaşın küçük sanırım o nedenle doğal böyle bitmesi. unutmaya çalış bence. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:34 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 abicim zaten dial up, nerde karilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Kelimeler kifayetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bu Ruslar hep böyle aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: varoşlardan kopmus gelmiş ecnebilere aşık olmuyomusunuz, bitiyorum o anda. hll aga olayı özetlemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 kızları acayip güzel erkekleri acayip çirkin ilahi adalet sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar