Apis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 O vakit tam ufak şehir/kasaba fln ortamı için bir alet. Büyükşehirde de yakın mesafe Ev/Okul/İş durumu varsa işe yarar. Onun dışında büyükşehire uygun değil kanımca. Ama sonuçta faydalı bir aygıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 http://forum.donanimhaber.com/m_16617309/mpage_1/key_//tm.htm#16617309 buraya daha teknik bilgileri yazdım:b yanlışlar olabilir baya, biri baksın, hiç mi elektrikçi kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 güzelmiş bayağı hız sorunu ve pil süresi sorunu var. onları çözseler süper olacak gibin :) şimdilik en iyi çözüm disel araba gibin ama :) motor sux ama şöyle biraz daha hızlı giden, daha fazla yol gidebilen birşey olsa alırdım velle heryere bununla giderdim hehe. bıktım artık benzin fiyatlarını takip etmekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 e-5 e çıkarsan 10 dakkaya parça pinçik olursun. ana caddelerde 20 dakka veriyorum. ara sokaklarda sorun deil. ama o hız sorunu ile pek bişi yapamicaz anlaşılan. bnm iş yerim beşiktaşta. bakırköyden gidiyorum ben. bana uygun deil fakat genede alıcam herhalde ^^sarı bi gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar