Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Dün gece bir barda Dream Theatre tribute konseri vardı,eh haliyle yüksek ses gürültü falan... Oradan gece 1 gibi çıktık. Kulağım çınlıyordu. Şuan hala çınlıyor ve kafayı yemek üzereyim. Ne zaman geçer bu? Daha önce yüksekli ortamlarda çok bulundum hiç böyle olmamıştı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 birkaç güne geçmesi lazım,yarın yine de bir doktora git sen ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 cok içki içtinmi bazen içkinin kan basincini arttirmasiyla beyin damarlarina yapilan basinç artıyo oyle olunca da cınlama meydana gelio. oyle bişi olabilir gecer ama fazla surcegini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 güneşin doğuşunu izle geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sakız çiğne,banada olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 max 5 güne geçer bana da opeth konserinden sonra olmustu kolonların yanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 cok kufur yiyosun ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben de onu dicektim. geçer öyle anıyodur birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sisman insanlar, bilgisayar oynayanlar ve tunel saticilari misal sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ulan hala çınlıyo be Müzik dinlemezsem kafayı yiyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben de konsere gitmiştim 4 gün öyle çınlamıştı sonra geçmişti. ama doktora görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 geçer kulaktakı sodyum potasyum bilmemne dengesizliği yüzünden çınlıyormuş. onlar dengeye girince geçer. veya sodyum veya potasyum ye (!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar