BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Diğer topic kişiselde ve 2 yıllık oldugundan buraya yenisini acmayı uygun gördüm. [spo][/spo] Az önce yeniden izledim bu filmi ve tekrar kapıldım aynı hayranlık duygularına. Bukadar başarılı bir oyunculuk bukadar hoş bir senaryo kısaca bu kadar güzel bukadar etkileyici bir filmi, ben sinema severim diyen herkesin izlemesi gerekiyor. Filmde ki tango sahnesi inanılmaz ötesi, youtubeda falan bulunuyor merak eden bir baksın derim. Al Pacino'nun oscar aldığı, ve kör rolünü yapabilmek için aylarca körler okulunda kaldığı vede filmden sonra gözlerini sabit tutmaktan gözlerinde hasar oluştuğu da önemli notlar arasında. Konusu ayrı finali ayrı müthiş olan bu filmi şiddetle tavsiye ediyorum. Hele ki en sonda ki o mahkeme salonunda ayakta alkışlanan konuşma için bile izlenilebilir. Ne diyelim pacino sana tapıyoruz... [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:27 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Aklima dusurdun simdi, tekrar indircez, tekrar izlicez. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 huuaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 seneler önce izlemistim, hatirlamiyordum sahneleri ve icerigi hic. sagolsun BlaCk denen zaat önerdi (kendisine sonsuz sevgilerimi yolluyorum). favori filmlerim arasina girdi, hatta en basina gecti bile diyebilirim. BlaCk'in de yazmis oldugu gibi, oyunculuk harikaydi, senaryo harikaydi, verilmek istenen ana düsünce mükemmeldi. öyle olmasa biz de bu kadar etkilenemezdik zaten. en etkilendigim sahneler, tango sahnesi, thanksgiving ziyareti ve konferans salonundaki tarihe gececek (hayatimda gördügüm en güzel -) ayar oldu.. ferrari sahnesi de kopardi. bir de huaaaa'larina hasta oldum al pacino'nun. film basladiktan 15-20 dakka sonra, -yani al pacino 3-4 dakka oynadiktan sonra falan- dedim zaten bu adam oscari herseyiyle haketmis diye. evet yine asik etti oyunculuguna. söyleyecek laf cok, ama ifade edilemiyor.(hobaa gaza geldik) o yüzden, mutlaka izleyin. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yazıyı okuyodum. al pacino ismine kadar gelip onu gördüm. izlicem dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 John Daniels muhabbeti güzeldir.herkezin diline düşmüştü bi ara :) HUAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar