Evr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yeni bir oyun kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum şu an betada ayrıca oyun ogame,travian gibi bina yap 3 saat bekle filo yolla 12 saat sonra saldır tarzı değil ana ekranda direk alışveris,görev alabiliyosunuz,denizde tıklayarak veya koordinat girerek gerçek zamanlı gezip savaşabiliyosunuz her korsan gibi mürettebat daha iyi gemiler,toplar,silahlar vs alıyosunuz ayrıca oyunda levelınıza göre görevler alıp xp(dp),gold kazanabiliyosunuz yada sadece denizdeki mobydick,serena tarzı deniz canavarlarını öldürerek gold kazanabilirsiniz neyse girin deneyin pişman olmazsınızOyuna girebilmek için http://seafight.idev.bigpoint.net/?lang=tr adresine gidin açılan güvenlik penceresine kullanıcıadı : seafight-tr-test şifre : seafight yazdıktan sonra açılan sayfada kendinize yeni bir hesap açmalısınız. Bu fazladan adım malesef güvenlik için gerekli.Oyunu anketi doldurabileceğinize inandığınız bir süre boyunca oynadıktan sonra (tavsiyem en az 3-4 saat oynamanız) http://survey.bigpoint.com/survey/index.php?sid=10 adresinde anketide doldurursanız oyunun gelişmesine yardımcı olursunuz. teşekkürler -yeri burasımı MMORGP mi karar veremedim tarayıcı tabanlı olduğu için buraya açtım yanlışşa modlar taşırsa sevinirim. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 20:20 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 20:25 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hoş birşeye benziyor.başladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 edit:oldu [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 21:30 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 başladım, filo kuralım yayılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 turkce versiyon degil mi bu? insanlar chatte nie ingilizce konusuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ayrıca bu oyunuda tavsiye ederim http://darkorbit.bigpoint.com uzay gemisi - maden - savas üçlemesi çok güzel yine gerçek zamanlı seafight accountu ile girebilmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bu accler silincek mi? [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 21:56 tarihinde, Sixoms tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 700 bin küsür kişi üye olmuş niye daha önceden haberimiz olmadı yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hayır accountlar silinmiyecek şu an sadece herkes vip üye 21 ağustosda biticek bu o zaman haritada koordinat sistemi vip değilseniz kullanamıyacaksınız ve tıklaya tıklaya geziceksiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 biri benim kullanici adımı almış nayıır (Makat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Birden fazla gemimiz olabiliyor mu? Batınca noluyo? Sen küçük bi tutorial yapsana bize ya :P [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:25 tarihinde, Sixoms tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 site yavas mı yoksa bana mı ole gelıyor reklamlar can sıkıcı yalnız (yavas kardesım bızım ınternet ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 birden fazla gemin olamıyo en son aldığın gemi bir öncekinin yerine geçiyo başka bir oyuncu tarafından batırılırsan hp 100 e düşüyo ve bi miktar para kaybediyosun tamirci alıp gemini tamir edebilirsin biraz sıkıcı bu kısmı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 denıze yelken acma olayı kac dakıka suruyor beklıyorum pencere hala beyaz (firefox son surum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 direk açılıyo. gemileri nasıl ele geçiriyoruz? [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 00:34 tarihinde, Sixoms tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 çok güzele benziyo başladım az önce.çözmeye çalışıom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 şifre çalışmıyor ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ya ben direk www.seafight.com a girip üye oldum oradan, bir sorun çıkmadı? arasında ne fark var anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Captain_Bombonera yım bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 TuorAnnare:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 allah allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah elemanın tekine dalayım dedim... gemisi benimle aynıydı (şekil olarak) aradan bir zaman geçti, başka bir eleman daha (herhalde bunun arkadaşı) geldi bana daldı hayvan gibi bir gemiyle.... kim kimin arkadaşı, guilddaşı bilmek mümkün değil sanırım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 dolaşıyodum bi parıltı gördüm üstüne geldim jackpot hesabın için 1.5 euro kazandın dedi ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oha ya gemiyi tamir etmek o kadar uzun mu sürüyo.2 saattir uğraşıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 fede nickli bir gemi gördüm :D dalacaktım vazgeçtim sadfas kısa sürede güçlendim ya.Çok basit oyun 2 tane garibanin gemiyi batırdım şimdiye kadar... Güzel bir şey oynayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 "BoatOfLove" benim gemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar