mami Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Arkadaşlar ben moongate scripti buldum aldım aynısını kullanayım dedim.Blue moongate cıkıyor ama içine girilmiyor,girsemde ben nereye atcak merak ediyorum.ZUzuzuzuzu.Yani içine girmeye çalışınca şuraya mı buraya mı gitmek için bir şık çıkmıyor.Korkuyorum moongate giremiyorum.Yardım pls.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bergkamp Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Scripti yolla bir el atayım :P Dialog oldugundan eminmisin o scriptte?[hline]www.krynn.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Nereye yolayayım?Artı dialog dediğin nedir?yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Sen önce kendi serverine el at bakayım.Client de hata var sanırım ya da ben indiremedim.Şu accountumuda hemen aktif yap allah aşkına serverin ilk accountunu ben alacam.Zuzuzuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bergkamp Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 İlk deil 34 :) Client'te hata yok test ettim sen scripi yaz buraya yada icq dan ulaş 919832[hline]www.krynn.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar