Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merhaba, bana yardim edecek biri ariyorum..

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ben en son Fantazi bi Nt yapmıştım elimde bir ade Musser Chemical Streamer ile en kral MOB u 3 vuruşta indiriyordum.
NT nanoları dmg ve etki alanı açısından 4 çeşitti yanılmıyorsam az ve hızlı dmg verenler. 3.5/3.5 gibi normal bir attack ve recharge süresine sahip olanlar bir de çok yüksek dmg veren fakat 8 sn gibi sürelerde yapılanlar. Benim keşfettiğim yöntem önce kendine bir range increase nanosu ve HE yapıyordun sonra uzaktan MOB senin farkına varmadan bir tane yavaş ve yüksek dmg veren nanodan çakıyordun. Ardından bir burst yapıp adamın HP sinin 3/2 sini götürüp bir yada iki tanede orta dmg veren nano ile indiriyordun bu arada senin aldığın zarar ise bir vuruşluk falan oluyordu.

Ama lvl 40-50 gibi Enfraams Fortification line ı nanoları ve eğer biraz şanslıysan bir de Nullity Sphere bulursan o zaman kimse sana dokunamaz. NT iidir sadece az dmg almanın yollarını bulmak lazım.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...