Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tesettür İçine G-String Giyilir mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kişisel görüşüm, isterse tesettürün içerisinde çıplak bile gezer.

said:
İlhami Atmaca’nın "G-string’in amacı, kadına her an cinselliği düşündürmektir" görüşüne, iki kadın yazar nesaket çağrısı ve bir soruyla yanıt verdiler: Nereden biliyorsunuz?

Benim de ilk aklıma bu gelmişti.

Denemediyse nereden biliyor bu amca? Denediyse, nasıl bir amcayla karşı karşıyayız.

Laf olsun torba dolsun diye tartışma çıkarıyorlar.
Mesaj tarihi:
bu kafadaki insanların ne kadarda işe yaramaz birar çöp torbası olduğunu herhalde benim dile getirmem gerekmiyor.

Cacık olmaz bu insanlardan. Aynen devam böyle kendi kendinizi bitiricikesiniz yakında. Müslümanlıktan 1milyon km düşünce uzaktalar.
Mesaj tarihi:
giyildii bilinirse tabi çok dikkat çekici olabilir.. ama onlar genellikle içlerine hiçbişi giymiolar..
küçükken ağaca tırmanmıstım 1. katta bunlarn olduu bi ev vardı içerisi görünüodu bulunduum yerden.. bi cıkarmıslardı mini etekler askılılar fln.. en azından onlar giymiodu pek bişi :)
Mesaj tarihi:
İran ve Suudi Arabistan'a Hürriyet ve Superonline erotik galeri yada güzeller galerisi türü şeyleri yüzünden IP taramasıyla engelleniyor.

Ah be Hürriyet , bir zamanlar "arka sayfa güzeli kavramı en önemli vazgeçilmezimizdir" dedin rezil ettin o gündür bugundur kendini...
Mesaj tarihi:

Aha bu türk medyasına ve bu tip düşünürlerine (allahtan medyanın tersine iyi düşünürlerimiz de var) yaraşır bir konu buldum. Gönderelim bir ay tartışsınlar

[spo] [/spo]

Mesaj tarihi:
"İlhami Atmaca’nın "G-string’in amacı, kadına her an cinselliği düşündürmektir" görüşüne, iki kadın yazar nesaket çağrısı ve bir soruyla yanıt verdiler: Nereden biliyorsunuz?"

ehueh
  • Yeni Oluştur...