sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7060357.asp?gid=180&a=862602 Haha, muhabbete gel. Abi, bu ülke bu sığ muhabbetler yüzünden bir adım gidemiyor. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 09:58 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 simdi hurriyetin sitesinde altta soyle bi yazı olur: g-string resim galerisi ici tıklayın.... erotik site resmen hurriyetim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Kişisel görüşüm, isterse tesettürün içerisinde çıplak bile gezer. said: İlhami Atmaca’nın "G-string’in amacı, kadına her an cinselliği düşündürmektir" görüşüne, iki kadın yazar nesaket çağrısı ve bir soruyla yanıt verdiler: Nereden biliyorsunuz? Benim de ilk aklıma bu gelmişti. Denemediyse nereden biliyor bu amca? Denediyse, nasıl bir amcayla karşı karşıyayız. Laf olsun torba dolsun diye tartışma çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 tanganın ipi ile asmak lazım bunlar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bu kafadaki insanların ne kadarda işe yaramaz birar çöp torbası olduğunu herhalde benim dile getirmem gerekmiyor. Cacık olmaz bu insanlardan. Aynen devam böyle kendi kendinizi bitiricikesiniz yakında. Müslümanlıktan 1milyon km düşünce uzaktalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 oldukca ilgi cekici ve tahrik edici bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 giyildii bilinirse tabi çok dikkat çekici olabilir.. ama onlar genellikle içlerine hiçbişi giymiolar.. küçükken ağaca tırmanmıstım 1. katta bunlarn olduu bi ev vardı içerisi görünüodu bulunduum yerden.. bi cıkarmıslardı mini etekler askılılar fln.. en azından onlar giymiodu pek bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 İran ve Suudi Arabistan'a Hürriyet ve Superonline erotik galeri yada güzeller galerisi türü şeyleri yüzünden IP taramasıyla engelleniyor. Ah be Hürriyet , bir zamanlar "arka sayfa güzeli kavramı en önemli vazgeçilmezimizdir" dedin rezil ettin o gündür bugundur kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hahahah süper ya hararetli tartışıyolarmış bi de millet nanoteknoloji kassın siz hararetle gstring tartışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Allah belasını versin bu medyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hic farketmez isterse donsuz da gezebilir nasil olsa ustu kapali, icinde ne oldugunun ne onemi var yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 konuya bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Aha bu türk medyasına ve bu tip düşünürlerine (allahtan medyanın tersine iyi düşünürlerimiz de var) yaraşır bir konu buldum. Gönderelim bir ay tartışsınlar [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Yanlız gergedan hayvanı bunu giyince hep cinselliği düşünebilir hayvanın derdi yok tasasız yok ne düşünsün ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ahaha iyi oluyo iyi örümcek kafalar birbirini yiyo eğlendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 "İlhami Atmaca’nın "G-string’in amacı, kadına her an cinselliği düşündürmektir" görüşüne, iki kadın yazar nesaket çağrısı ve bir soruyla yanıt verdiler: Nereden biliyorsunuz?" ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Yuh arkadaşlar bi dondan kumaş parçasından nasıl çıkarım yapmış insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: hahahah süper ya hararetli tartışıyolarmış bi de millet nanoteknoloji kassın siz hararetle gstring tartışınadamlar roket mühendisi değil ki ehue naapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 işte bastırılmış duygular böyle çıkıyor tesettür loverlar türüyecek yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ah türkiyem ah... ah %47im... ah başımıza bunları saran asalaklar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 kim buluyo böle abuk sabuk şeyleri hey yarabbim boş boş işler, bu arada yeni gördüm yılmaz özdil hurriyete geçmiş yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Nerde Yılmaz Özdil göremedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Gazetede abi, sitesine koymamışlar sanırım. İlk yazısıda pazar günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar