Narbonzar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Router'ın sitesinden sürekli ip değiştirmeme rağmen whaismyip'ye girince sürekli aynı ip de kaldığımı gördüm. Bana cmd.exe'yi çalıştırıp ipconfig/release yazıp modemi 1 dakika fişten çıkardıktan sonra ipconfig/renew yazmamı söylediler fakat hiç bir değişiklik olmadı.Kabloneti telefonla ayarıncada ip değiştirmeleri oldukça uzun sürüyor.Kabloneti aramam dışında ip mi değiştirme imkanım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Hayır çünkü senin ip static ip olduğu için değiştiremezsin anca merkezden yaparlar onu. Her modeme reset attığında ip'nin değişmesini istiyorsan dinamik ip'ye geçebilirsin. (tabii yine merkezi arıyarak) [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 10:21 tarihinde, paparnoz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Kablonette bu biraz farklı birşey. Makinanın MAC numarasına göre veriliyor sanırım ip. Öyle kolay kolay değişmiyor. Modemi kapayıp açsan da aynı makinada taktın mı ip'in eskisi gibi devam eder. Modem çalışırken ipconfig /renew denemiştim işlmeiyor. Ben bir çözüm bulamadım. Bulursen sende yaz ama bulunabileceğini sanmıyorum. Rapidden download basacan heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 router ın var ise routerdan ayarları otomatikten alıp kendin el ile ver ama eski ip ni bilmen gerekiyor , semtlere göre ip eşleştiriyorlar atıyorum 195.174.34.123 isen bunu gidip son ısmını ***.***.20.10 yapamıyorsun anca ***.***.30.40-120 gibi değerler atayabilirsin ip yi atadıktan sonra o ip de başkası yoksa sana atıyor ip yi , 30 saniye falan beklerken bi yandan sürekli şu ip numarasına ping at 195.174.32.1 bu gayrettepe telekomdaki gateway ip aldıktan sonra ping atabiliyorsan tamam atamıyorsan tekrar başka bir ip dene routerın yoksa dediğim değişiklikleri windowsun internet ayarlarından denemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar