Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 doğuşa girmişim, sınava korkunç bir moral ile girmiştim, ucu ucuna girmişim, yeditepe ne olacak merak ediyorum, sınav öncesi olayı bir ara anlatıcam, çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Tebrikler chem :) Maltepe'ye girmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 geldimiki öss sonuçları anlamadım şimdi bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 özel yetenek hedesiyle girmiş sanırım tebrikler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 küfretmiyim şimdi yeditepe kızdırdı [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 12:58 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Kedi çizdirmeleri saçma olmuş gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 chem sakin abi ilk sene zaten istemesende paso resim çiziceksin okulda. o açıdan resmine de bakıcak tabi adamlar haliyle. gerçi senin yeteneğini buradan bile sezinleyebiliyorum gördüklerim kadarıyla. marmara ve mimar sinan entas dene kesinlikle. kaçırma derim. marmara'ya gir birlikte okuruz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ama chem,kedi çizmek zor değilmiş ki be ilk kez denedim şimdi. Yuvarlaklar,çizgiler,açılar halidne anatomisini görürsen,detaya girdiğinde oluyor yani. Bir de düşününce desen bu işin temeli yani. Tabi ki resmi iyi olanları alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben de onu diyecektim. mesela marmara önce desen sınavı yapıyor ardından bölüm seçip onların sınavına giriyorsun. mantıklı bir iş sonuçta tek tip çizim yapabilen embesil çoğunlukta olduğundan onları elemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 entas ne ya? endüstriel tasarım mı? bide öss puanı ile girilmiyormuydu ona. arkadaş girdiydi odtü end. tasarıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 tebrikler bu arada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 odtü öss ile alıyor. Ama çoğu okul özel yetenek ile alıyor. İtü odtü falan böyle iç mimarlığı falan da öss ile alıyor. Ama çok saçma,hiç anlamıyorum. Çizime yatkın olmayan,tasarım yapamayan bir insan iç mimar,entascı falan olsa ne olacak ki? Bu işlerin ana maddesi zaten tasarım. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 14:57 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 haha yeditepe kedimi cizdirmiş? hahaha supermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bi dakika ehue endtas sınavında mı kedi çizdirdiler yoksa öyle ilk genel bi sınavda mı? gerçi ne farkeder be lolmüş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 zaten tek sınav var orda,o da genel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 fizik kimya biliosun ama çöp adam çizemiosun ok end. tasarımcısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 lol yedek listede 38. olarak girdim yeditepeye ve hala açık var var mı entas istiyen:) e hayırlı olsun üniversteli oldum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 kedı medı ayağına kazandın yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar