ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Selam, www.homepokertour.com Arkadaşlarınızla kendi poker liginizi oluşturabildiğiniz bir siteymiş bu; turnuvalar falan düzenleyerek puan listesi falan oluşturulabiliyor. Ben biraz uğraştım da, ligde her an herkesin katılabileceği oyunlar düzenlemeyi beceremedim. Eğer birisi ayarlayabilirse, pati için poker turnuvası falan düzenleyebiliriz buradan rahatça. Yapabilecek olanlar ayarlasın bir şeyler diyorum=) [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 19:34 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 http://www.homepokertour.com/clubhome.php?clubid=4349 hazır. üyeliklerinizle gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 direkt gittiğiniz linkten katılamıyorsunuz lige, solda "my leagues" den "join" i seçin, p harfinden ligi bulup (paticik değil, paticik poker ligi) orada "request membership" e tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ekledim seni abi. gelenler oldukça akşam bakar onaylarım üyelikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yalnız bu online poker değil. aynı şehirde falan olmamız lazım o zaman istatistik tutmaya yarıyor. haberiniz var yani bundan dimi? heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 sie gg o zaman=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben yine de varım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ehah ne anladık peki o işten?niye internet sitesi yani..biz maçlardan sonra deftere yazamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Olaki yanında kalem kagıt yoktur laptop vardir :P ha dicen notepada yazamiomuyuz orasi bilemicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar