toyguns Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Selam arkadaşlar. Bu oyunu yaklaşık 3 aydır aralıksız oynuyorum. Kaç senedir web based oyunlar oynarım ama hiçbirisi bu kadar beni baglamamıştı. Oyunda bir F1 takımı alıp yönetiyoruz. 70 e yakın ülkeden 2000 e yakın kişi var. Normal bir F1 takımının yaptıgı seyleri yapıp gruplarda yukselmeye calısıyoruz. Şiddetle tavsiye ediyorum. www.gpro.se
toyguns Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Kimse ilgilenmemiş ama yeni sezon 20 Eylülde başlıyor. 20 Eylüle kadar üye olun yeni sezona yarış kaçırmadan katılın. Çok çok zevkli bir F1 menejerligi arayanlara bu oyun. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. www.gpro.se
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 şöyle biraz anlatsan. neler yapıyosun yani? sadece menajerlik mi yoksa takımın tamamıyla mı ilgileniyosun? ne biliyim test programlarını ayarlamaktan tutyarış içindeki stratejiyi mi belirliyosun?
toyguns Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Hemen hemen herseyiyle ilgileniyosun takımın.Finans,sürücü seçimi,antreman,tesisler,sponsorlar ve tabiki yarış taktikleri. MMORPG forumunda biraz anlattım en başta yapılması gereken seyleri.Başka sorular olursa da yanıtlarım. Unutmayın 20 Eylülde açılıcak sezon.Sezon başlamadan üye olmak cok avantajlı.
toyguns Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Sezon başlangıcına son 2 gün:)
Öne çıkan mesajlar