Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 sosyomat yenilenmiş. güzel özellikler eklenmiş. en ilgi çekici olanı ise herkesiin kendi sosyomatını yaratabilecek olması. paticik sosyomatı açılır heralde. değişen ve yeni eklenen özelliklere burdan bakılabilir. tasarım açısından da bazı değişiklikler yapılmış. kullanıcı ile etkileşim daha da arttırılmış. yakında üye alımları da açılacak. deneme yayını bittikten sonra ilk etapta pillinetwork hesabı olupta sosyomat hesabı olmayan 20.000 kişiyi kademeli olarak içeriye alacaklarmış. sonrasında plansız nüfus artışını engellemek için davetiyeli üye alımına geçilecekmiş. yeni özellikler eklenmeye devam edilinecekmiş ayrıca. heyecanla bekliyoruz. http://www.sosyomat.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 sosyomat gibi şirketlerin uşağı,aşşağılık bir web sitesine girmeyi reddediyorum.öyle bir sitede duyarsızca sözde "eğlenen" kitleyede gülüyorum. patide de sosyomatla igili bir şey istemiyorum.yeni sistem kafi. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 15:14 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Çok ağırlaşmış, sanırım test sürecinden dolayı olsa gerek. Hem ben Lost grubudur falan bunları ilk açan olacaktım ama kapılmış gene. Bari bi paticik açayım dedim ama bana düşmez o da, agality açsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 sosyomat ne? yonja gibi birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 sosyomatın ne olduğunuda açıklarsanız hele yeni bir topic açarken iyi olur.göndere bastıktan sonra arama yapacağım ama olsun yazsana be kardeşim nedir bu sosyomat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=178456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben açtım paticik'i.. ama sosyomat hani resmen format değiştirmiş acayip olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yine kapalı. ben sitenin anında binlerce kişinin yonja'dan fırlamış, şuh bakışlı kızlar ve raybanlı yurdum erkeklerince doldurulduğunu görünce kaydolduğum hızla uzaklaşmıştım. bilmiyorum şu an ne fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar