Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GPRO

toyguns

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar. Bu oyunu yaklaşık 3 aydır aralıksız oynuyorum. Kaç senedir web based oyunlar oynarım ama hiçbirisi bu kadar beni baglamamıştı.

Oyunda bir F1 takımı alıp yönetiyoruz. 70 e yakın ülkeden 2000 e yakın kişi var. Normal bir F1 takımının yaptıgı seyleri yapıp gruplarda yukselmeye calısıyoruz.

Şiddetle tavsiye ediyorum.

www.gpro.se
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Salı ve Cuma aksamları saat 21:00 de yarışları canlı izlemek yada daha sonra tekrarını izlemek mümkün.Bence görselligi de cok sade ve güzel.

Kimse ilgilenmemiş ama yeni sezon 20 Eylülde başlıyor.
20 Eylüle kadar üye olun yeni sezona yarış kaçırmadan katılın.

Çok çok zevkli bir F1 menejerligi arayanlara bu oyun.
Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

www.gpro.se
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki hemen size yaşadıklarımı paylaşıyım.

Öncelikle sezon başladıgında genele averaj bi sürücü veriyorlar.Driver marketten iyi bir sürücü ile anlaşmak lazım.Sürücü seçiminde özellikle concentration,talent ve stamina yüksek olmalı.

-Onun dışında 1 tane sponsor seçiyoruz ve yarış sonuçlarına göre anlaşma imzalıyoruz ilerleyen yarışlarda.
-Oyunun en önemli noktası finans kısmı.Oyunun başlarında gereksiz para harcamamak lazım cunku ilerde cok lazım oluyor. Arabanın bisürü parçası var.Bu parçalar eskimeden (100 üzerinden eskime payları var) yenilememek lazım.Genelde araba parçaları 3 ila 5 yarış arası kullanılabiliyor.

Daha sonra ise yarış için hazırlık yapmak gerekiyor.8 tane practice turu,2 tane sıralama turu atıyosunuz gerekli setupları yapıp.En sonunda da yarış stratejisi seçmek lazım.(Kaç pitstop kaç litre benzin etc..)

Bunları yaptıktan sonra salı ve cuma aksamları canlı yarışı izliyoruz.Yarışı izlemek acaip heyecanlı ve zevkli.

Oyuna ilk başlarken kuralları ve faq yu okursanız ztn cok güzel bilgiler var.Onun dışında başka sorularınız da olursa yanıtlarım.

Ama gerçekten cok eglenceli bir oyun.Ve bu aralar Türklerin akınına ugradı:)Waiting listten görebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...