kaymak Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Tum scriptlerimi paticik.com dan cektim ve bir çoğu gercekten iyi çalışıyor. 1. Ancak Taming skili her hayvanı mare dahil rahatlıkla tame ediyor. Bunada taming staff ekledim ancak staff scripti varken skill menuden tame yapılabiliyor yinede??? 2. Meditasyon scripti kesinlikle çalışmadı bu konuda iyi bir script önerirseniz iyi olur. 3. Stat komutu ve max stat kapasitesi hakkındada sorunlarım var mesela stat toplamını 245 byapabilirmiyim. 4. Tum scriptler *.scp uzantısıyla değiştirilip mi atılacak yoksa eventsla başlayanlar sphereevents.scp nin içine mi kopyalanacak. Bu konudada yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: kaymak, 03 Mart 2003 22:58 tarihinde demiş ki: Tum scriptlerimi paticik.com dan cektim ve bir çoğu gercekten iyi çalışıyor. 1. Ancak Taming skili her hayvanı mare dahil rahatlıkla tame ediyor. Bunada taming staff ekledim ancak staff scripti varken skill menuden tame yapılabiliyor yinede??? 2. Meditasyon scripti kesinlikle çalışmadı bu konuda iyi bir script önerirseniz iyi olur. 3. Stat komutu ve max stat kapasitesi hakkındada sorunlarım var mesela stat toplamını 245 byapabilirmiyim. 4. Tum scriptler *.scp uzantısıyla değiştirilip mi atılacak yoksa eventsla başlayanlar sphereevents.scp nin içine mi kopyalanacak. Bu konudada yardım ederseniz sevinirim. 3.)bunu sphere.ini den ayarlayabilirsin orda var zaten maxstat ayarı... [Bu mesaj salvatore tarafından 04 Mart 2003 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj salvatore tarafından 04 Mart 2003 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: kaymak, 03 Mart 2003 22:58 tarihinde demiş ki: Tum scriptlerimi paticik.com dan cektim ve bir çoğu gercekten iyi çalışıyor. 1. Ancak Taming skili her hayvanı mare dahil rahatlıkla tame ediyor. Bunada taming staff ekledim ancak staff scripti varken skill menuden tame yapılabiliyor yinede??? 2. Meditasyon scripti kesinlikle çalışmadı bu konuda iyi bir script önerirseniz iyi olur. 3. Stat komutu ve max stat kapasitesi hakkındada sorunlarım var mesela stat toplamını 245 byapabilirmiyim. 4. Tum scriptler *.scp uzantısıyla değiştirilip mi atılacak yoksa eventsla başlayanlar sphereevents.scp nin içine mi kopyalanacak. Bu konudada yardım ederseniz sevinirim. 4.)Alttaki sorunu cevaplayayım.Events ları illa sphereevents içine atman gereklidegil normal bi scp dosyası olarak kaydet sonra spheretables ta en altta on=@login in altına events +e_script adı valla sabah sabah kafam yerınde degıl hatalı yazmıs olabılırm ama orda on=@login in altında vardır zaten bu sekılde ole koyunca calıstırabılırsın. Yanlışım olduysa kusura bakma...[hline] Lost Realm UO Shardı www.lostrealm.gen.tr.tc [Bu mesaj salvatore tarafından 04 Mart 2003 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 taming sorunu için spheretables dan taming skillini silmeyi dene denemedim ama senin sorununu halletmesi lazım.Olmassa tekrar ekleyiverirsin 9-10 satır bişi. meditation ve stat cap için dozgün scriptlere ihtiyacın olacak spheredan ayarlaman istediğin sonuçları sağlamayabilir ama şu an elimde yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: kaymak, 03 Mart 2003 22:58 tarihinde demiş ki: Tum scriptlerimi paticik.com dan cektim ve bir çoğu gercekten iyi çalışıyor. 1. Ancak Taming skili her hayvanı mare dahil rahatlıkla tame ediyor. GM=0 iken dene duselir[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- http://www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Developer] Karakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaymak Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 -Daha önce belirtmiş oldugum gibi hala app charla girip tame yapılabiliyor. bir taming staff yerleştirdim. çok mükemmel bir script. Ancak charın skill penceresindeki düğmeden tıklayıp denendiğinde yine eski taming sistemi çalışıyor. Skill chaptaki bir düğmenin iptali mümkünmü? yada bu düğmeye basıldığında taming staffın aktif olmasını sağlayabilirmiyim. -Setli olarak büyü yapılmasını engelleyen bir scp arıyorum. -freeze time uygulayan bir scp cektim ancak bir türlü aktif edemiyorum, http://www.pepelek.com/scripts/showscript.php?no=386 ------ lutfen bu scripti tam olarak nasıl uygulamaya sokacağımı öğretin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar