sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 http://www.farketing.com/fikirler/2004/12/algda_seicilik.html Fistan'a hak verdim, yeni bir başlık açsam daha iyiymiş :) said: Herkesi yorumları okumaya davet ediyorum. Adam bir konu yazmış, yorumlar tesadüfen konunun sosyal bir deneyine dönüşmüş :D
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben algıda seçiciliğin çok geniş bir kavram olduğunu bir çok yöntem, ve değişkeninin olduğunu düşğünüyor ve çok basit ele alındığını düşünüyorum ama yine de algiday seviyorum her zaman rakiplerinden 2 adım önde ahauhau.
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 abi şaka di mi bu yorumlar? said: ben karatepe milli parklar işletmecisiyim.bizim mesire yerimiz var.karatepede tarihi hitit yazıtları var.yılda en az 5 bin yabancı turist 8 bin yerli turist geliyor.fakat sizin bölge satış elemanlarınız uzak diye bana dondurma vermediler.karatepenin uzaklığı kadirliye 20 km bizim tercihimiz siz siniz fakat vermediler haberiniz olsun.cep 0544 7322896 saygılarımla aytekin küçükyılmaz said: magnum çubuğunun üzerindeki M harfi bedava magnum kazandınız anlamına gelmiyormu anlamına gelmiyormu? eyer anlamı buysa erzurum daki satış noktalarınız bunu niye bilmiyor? imdat [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 15:03 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ]
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 -Oglum ALGIDA secicilik nedemek? -Hocam kızgın kumlardan serin sulara atlamak olsa gerek :)) ya çok güzel, örnek olmuş yorumlar konuya.
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: yazan: şemsettin | 11.05.2007 Anana algidaldırdım bozuk çıktı
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bende başta algida anladım =) evet salagım ama yorum yazanlar kadar dııl , ben hıc dıılse okuduktan sonra anladım... cok salagım
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hahahah öldüm gülmekten ya şaka mı bu? Bu yorumları yapanlar dalga mı geçiyor yoksa gerçek mi? Gerçekse tam bir efsane olmuş
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ekşidekiler eglenmistir milli parklardaki adam farketing fikir üretim sitesine girip nasıl yazı yazıyor lol
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Abi, gugıla algida yaz, bak ne çıkıyor.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 adamlar ironi yapmış, anlamamışınız
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: Ailemiz sizin dondurmalarınız hayran. HER ZAMAN ALGIDA'NIN ürünlerini kullanmaktayız. Yazın açmış olduğunuz MAĞNUM dondurmaları ile ilgili çekikiş kampanyanıza katılmak üzere, çubuklar üzerinde yazan numaraları gönderdim. Ancak çekilişin tarihi ve sonuçlarının yayını ile ilgili elimdeki bilgileri kaybettim. Çekiliş yapıldıysa sonucunu nereden ve nasıl öğrenebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum MAĞNUM ne lan ? asdpoğasdpaodğasdap
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 AHAHAHAHA ulan görmediğdim MAĞNUMU AHAHAHGAHAHAHAH
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Süper ya. Örnek olmuş zaten ama bu kadar çok insandan beklemezdim. Yada cinlik var işin içinde
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 google'in halt yemesi. algida yaz ara, algıda seçicilik şeyi çıkarıyor, algida ile sorunu olanlar gelmiş yazmış, çok garip milletiz. %47
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 kankaaa said: Hasan Magnum Cubugunda su anda bi kampanya yok yani bedeva cikmiyor su anda ciktiginda tüm bayiilere bilgi verilir bende Erzurum disrtibitöründe calisiyorum eger olursa bilgi verilicektir.
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bir mahmut sen haksızsın vak'ası olmuş yorumlar
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bi kişi başlamış geriside haa algidadan bahsedior die dvm etmiş..
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: bedava plastik çubukları vermediğiniz için bir daha algida markası içeren hiç bir ürün almıyacağım kiloluk dondurmalarda bile sahtekarlık vardır yazan: Prof.Dr.Erdem | 26.07.2007 oha Prof'a bak xD said: Zauzazuzazuazauzhzazhü Algisa dondurmaları cok sevıyoruz ve herkese onerıyoruz. Eskıden de ALASKA vardı.Tey gidi gunler teyyyy .. Algida yediğimde IQ cok yukselıyor hee magnum alınca aklıma eva longa gelıyor.Ayy canım benım reklamda senın algıdan olum dıorum :) eva logna magnum da.Aynı zaman da magnum dondurmalar afrodizyak etki de yapar algi da onagore.yanı aganigi aga nigi yazan: gnctrkcll | 9.08.2007 said: la olum napacaksıız hazır dondurmayı..gelin benim pastaneye bi dondurma yaparım size merdiven altı barmahlarınızı yirsiniz :) muahahahahaha ulan yok böyle bişey..tez konum belli oldu sanırsam :) "Algida seçicilik" ahauhahahaha şaka bi yana "Aşkımla erir misin?!" ehueheheueheuhe.. yazan: ecel pastanesi | 9.08.2007
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: yazan: Kenan | 30.04.2006 ben algıda seçiciliğin çok geniş bir kavram olduğunu bir çok yöntem, ve değişkeninin olduğunu düşğünüyor ve çok basit ele alındığını düşünüyorum ama yine de algiday seviyorum her zaman rakiplerinden 2 adım önde bu biraz anlamış sanırım başta sonradan karışmış kafası..
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ahaha hakkaten yalnız. Algıda Seçicilik'ten girmiş, Algida'ya atlamış sonra =D
Öne çıkan mesajlar