Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Algıda Seçicilik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben algıda seçiciliğin çok geniş bir kavram olduğunu bir çok yöntem, ve değişkeninin olduğunu düşğünüyor ve çok basit ele alındığını düşünüyorum ama yine de algiday seviyorum her zaman rakiplerinden 2 adım önde

ahauhau.
Mesaj tarihi:
abi şaka di mi bu yorumlar?

said:
ben karatepe milli parklar işletmecisiyim.bizim mesire yerimiz var.karatepede tarihi hitit yazıtları var.yılda en az 5 bin yabancı turist 8 bin yerli turist geliyor.fakat sizin bölge satış elemanlarınız uzak diye bana dondurma vermediler.karatepenin uzaklığı kadirliye 20 km bizim tercihimiz siz siniz fakat vermediler haberiniz olsun.cep 0544 7322896 saygılarımla aytekin küçükyılmaz

said:
magnum çubuğunun üzerindeki M harfi bedava magnum kazandınız anlamına gelmiyormu anlamına gelmiyormu? eyer anlamı buysa erzurum daki satış noktalarınız bunu niye bilmiyor?

imdat

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 15:03 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Ailemiz sizin dondurmalarınız hayran. HER ZAMAN ALGIDA'NIN ürünlerini kullanmaktayız. Yazın açmış olduğunuz MAĞNUM dondurmaları ile ilgili çekikiş kampanyanıza katılmak üzere, çubuklar üzerinde yazan numaraları gönderdim. Ancak çekilişin tarihi ve sonuçlarının yayını ile ilgili elimdeki bilgileri kaybettim. Çekiliş yapıldıysa sonucunu nereden ve nasıl öğrenebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

MAĞNUM ne lan ?
asdpoğasdpaodğasdap
Mesaj tarihi:
kankaaa
said:
Hasan Magnum Cubugunda su anda bi kampanya yok yani bedeva cikmiyor su anda ciktiginda tüm bayiilere bilgi verilir bende Erzurum disrtibitöründe calisiyorum eger olursa bilgi verilicektir.
Mesaj tarihi:
said:

bedava plastik çubukları vermediğiniz için bir daha algida markası içeren hiç bir ürün almıyacağım kiloluk dondurmalarda bile sahtekarlık vardır

yazan: Prof.Dr.Erdem | 26.07.2007
oha Prof'a bak xD

said:
Zauzazuzazuazauzhzazhü

Algisa dondurmaları cok sevıyoruz ve herkese onerıyoruz.

Eskıden de ALASKA vardı.Tey gidi gunler teyyyy ..

Algida yediğimde IQ cok yukselıyor hee magnum alınca aklıma eva longa gelıyor.Ayy canım benım reklamda senın algıdan olum dıorum :)

eva logna magnum da.Aynı zaman da magnum dondurmalar afrodizyak etki de yapar algi da onagore.yanı aganigi aga nigi

yazan: gnctrkcll | 9.08.2007

said:

la olum napacaksıız hazır dondurmayı..gelin benim pastaneye bi dondurma yaparım size merdiven altı barmahlarınızı yirsiniz :) muahahahahaha ulan yok böyle bişey..tez konum belli oldu sanırsam :) "Algida seçicilik" ahauhahahaha şaka bi yana "Aşkımla erir misin?!" ehueheheueheuhe..

yazan: ecel pastanesi | 9.08.2007
Mesaj tarihi:
said:
yazan: Kenan | 30.04.2006

ben algıda seçiciliğin çok geniş bir kavram olduğunu bir çok yöntem, ve değişkeninin olduğunu düşğünüyor ve çok basit ele alındığını düşünüyorum ama yine de algiday seviyorum her zaman rakiplerinden 2 adım önde

bu biraz anlamış sanırım başta sonradan karışmış kafası..
  • Yeni Oluştur...