Cons Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bide şimdi istanbullu kenklerle(dela, kardeşi, griz) çorbacıya gittik. ben beyin istedim bunlar bön bön baktı bana ilk defa duyuyolarmış beyin çorbası. mekandada beyin yoktu çok yalnız hissettim kendimi. ak bodrumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 öehh sakatat :D tadı neye benziyor beyinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 abi bu dediğin orgazmı tanımla demek gibi bişey oldu. yani deneyip görmen lazım. tadı farklı baya. anlatamam ben yani. anlatabilecek arkadaş varsa helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Hayatımda içtiğim en iyi paçayı Bileçik de içtim. Yok böyle bir lezzet. ohşş olsada içsek ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Oturup bir testi kebabı, adana, kiremitte tavuk falan. Yok bunlar gibisi abicim. Tandır yemeklerimiz var sonra. Tandırda yaprak sarması, tandırda kuru fasulye mercimek çorbası. Üff yemede yanında yat. Kayseride mantı, Ankarada döner, urfada adanada her türlü ızgara çeşitleri, trabzonda hamsi yemekleri. Daha neler neler. Künefeler, ekmek kadayıfları, yayık ayranı, rokalar, güveç, kokoreç, sadakat çeşitleri. Giderde gider. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 20:11 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 20:48 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Girmez olaydim anasini satayim. Ocak 23'ten beri insan gibi yemek yiyemiyorum arkadas, yapmayin. Isvec yemek fakiri zaten, allahtan Kurtler Kebab olayini getirmisler de karnimiz doydu. Amerika'da yine steak mteak var, o da nereye kadar yani. ISKENDEAAAAAAR. TAVUKLU PILEAVEEEEEEE. KURU FASULYEAYEAYAYAEYAYA. KOFTE PATATESSSESESEASEA UHUHUHUHUHUH =( MANTIEIEIEIEIEIEI KESKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK IMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bi de Izmir Sirinyer'de Nato'nun dibinde Bergama diye bir kofteci vardir, yememis Izmirliler kesin gitsin orda yesin. Efsanedir 1,5 kasarli soyluceksin simdi yanina yogurt. Abi aglicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ^^ bu ustteki denyo yemekten anlamaz, dedigi mekanda kesin dandiktir. ama bursada bi iskender yedik ki mukemmel gene, yillar sonra lise askini lise etegiyle bulmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bursa'da iskender yememiş adam iskender yediğini iddia etmesin zaten. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 işkembe çorbası her zaman içilir yahu. en güzeli. hele alkolden sonra ise. ohh canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Benim düşüncem çok farklı abi herhalde söylenen çoğu yemeği sevmiyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ayıp ediyosun dela , bergama efsanedir. Gerçi kaşarlı yemedim heheh o ayrı ama deniycem ilk gidişte. Bu arada mantıyı unuttuk mu ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar