aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Yazıcımın kartuşu tıkandı agalar. :) Kırmızı hiç yazmıyo hem de hiç. Mürekkep bitmiş değil ama nerden mi anladım? Sallayınca şıldır şıldır ses geliyo. :) Yazıcının kendi tıkanıklık açma fonksiyonu kar etmedi, imdak!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 abi o kartusun dijital bantli kismi varya kulak pamuguyla hafif hafif sil orayi ole dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Epsonlarda o kısım kartuşta değilde printerıda sanırım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yazıcının kendi temizleme fonksiyonunu arka arkaya çalıştırırken kırmızı nerdeyse açıldı ama bu sefer açık olan mavi tıkandı, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 mürekkebin bozulmuş olabilir. (yani öyle olduysa kartuş pert büyük ihtimalle) [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 21:26 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Kırmızıyı açtım şu anda. Fakat kırmızıyı açarken daha yeni doldurup geldiğim sorunsuz mavi tıkandı. Anlamadım nasıl olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ohoo dolduruyorum diyosun. Mürekkep kalitesiz kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 O mürekkepler orjinallerinden daha kaliteli ya neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 doğrudur. :P sonuçta kartuş da tekrar doldurulmak için yapılmış değil. her şey olabiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar